Dorin Iacob pune tunurile pe acționari, după ce Dinamo a aflat decizia FIFA privind ridicarea interdicției la transferuri

Dinamo a primit o veste proastă din partea Federației Internaționale de Fotbal, în cursul zilei de sâmbătă, 8 iulie, referitoare la ridicarea interdicției la transferuri.

Din păcate pentru suflarea dinamovistă, FIFA a respins solicitarea avocatului Jorge Ibarrola pe care clubul l-a angajat pentru a reuși o spectaculoasă întoarcere a deciziei în legătură cu interdicția la transferuri. În aceste condiții, acționarii au mai rămas cu două variante, merg la Tribunalul de Arbitraj Sportiv sau plătesc suma către cei cinci foști jucători în cauză.

La scurt timp după aflarea deciziei forului mondial, Dorin Iacob a avut o primă reacție. Fostul administrator al societății Red&White, este de părere că, din cauza lui Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, Dinamo ar fi ratat mai multe transferuri importante.

Dorin Iacob le reproșează lui Eugen Voicu și Andrei Nicolescu strategia pe care au ales-o pentru Dinamo în această vară. Tatăl administratorului special Vlad Iacob a comentat, pe una dintre rețelele de socializare, după ce clubul a aflat că FIFA a refuzat să ridice interdicția la transferuri.

Dorin Iacob a transmis că Andrei Nicolescu și Eugen Voicu ar fi trebuit să facă acest lucru din capul locului, și nu acum, pe ultima sută de metri.

”NU TREBUIA AȘTEPTAT! Cea mai importantă și impactantă investiție în DINAMO, adusă cu greu înapoi în Liga1, era să poți să faci TRANSFERURI din prima zi a sezonului de mercato!!!

Asta era Know How și asta însemnă INVESTITOR real! Știm acum oare ce jucători NU AU putut fi aduși/convinși?! Din păcate, neavând fonduri suficiente și refuzând alți investitori cu resurse reale… R&W a periclitat major perioada de transferuri! S-a știut că sunt 1% șanse să se obțină ceva la FIFA și chiar dacă erau 99,9999% șanse NU TREBUIA acționat așa sub nici un motiv!

Ce înseamnă 500.000 de euro pentru un club de Liga 1 – poate chiar plata unui transfer pentru 1-2 jucători (!)… Dar, să faci posibilă aceasta situatie STRATEGICĂ pentru 7-8 cel puțin pe care să-i găsești din prima. Să mai și gândim, dragilor. Să auzim numai de bine!”, este mesajul pe care l-a transmis Dorin Iacob.

Practic, în acest moment acționarii trebuie să achite din buzunar restanțele salariale pentru care transferurile sunt blocate la Dinamo, clubul neavând legal acest drept deoarece este în insolvență.

Rămâne interdicţia de transferuri

Dinamo avea nevoie de un răspuns pozitiv din partea celor de la FIFA pentru a-i înregistra pe Adnan Golubovic, Hakim Abdullah, Dennis Politic, Cristian Costin, Kevin Ciubotaru şi Goncalo Gregorio, fotbalişti care se află deja sub coordonarea lui Ovidiu Burcă.Până marţi, 11 iulie, cu trei zile înainte de debutul oficial al noii ediţii de campionat, acţionarii speră să închidă înţelegerile cu cei cinci fotbalişti care au avut câştig de cauză la FIFA, apoi forul internaţional să fie înştiinţat, iar contractele jucătorilor aduşi în această vară să poată fi înregistrate la Liga Profesionistă de Fotbal.

Dinamo a început să plătească din datoriile către foștii jucători

Dinamo era pregătită pentru acest scenariu și a început deja să achite din datoriile către foștii fotbaliști.Astfel, Balthazar Pierret a încasat 14.000 de euro, Desire Segbe Azankpo a luat 26.000 de euro, iar lui Baptiste Aloe i s-au plătit 7.000.

CITESTE SI:

Primele reacții după ce FIFA a respins cererea lui Dinamo: “Cred că vor plăti! De-aia sunt acționari”

Dinamo nu duce lipsă de sponsor principal. Concurență între două brand-uri importante

Veste de ultim moment la Dinamo. A venit răspunsul de la FIFA

2 gânduri despre &8222;Dorin Iacob pune tunurile pe acționari, după ce Dinamo a aflat decizia FIFA privind ridicarea interdicției la transferuri&8221;

Lasă un răspuns