Când primește Dinamo răspunsul pentru Arcul de Triumf. Anunțul directorului arenei

Au mai rămas doar câteva zile până la startul viitorului sezon de campionat, iar Dinamo revine după un an pe prima scenă, cu un debut în faţa propriilor suporteri în partida cu Universitatea Craiova.

Momentan nu se știe sigur dacă duelul din prima etapă a noului sezon se va disputa pe stadionul ”Arcul de Triumf” sau în afara capitalei.

Cert este că Dinamo este în așteptarea unei decizii privind stadionul pe care se va disputa întâlnirea cu Universitatea Craiova din prima etapă a SuperLigii.

Directorul arenei Arcul de Triumf, Radu Neagu, va da joi, 13 iulie, un răspuns final în privința posibilității de a se monta sistemul VAR până la momentul jocului, luni, 17 iulie, ora 21:30.

În cazul în care acest lucru nu va fi posibil, cel mai probabil ”câinii” se vor orienta către stadionul din Târgoviște.

Două variante pentru “câini”: stadionul din Târgovişte sau “Ilie Oană” din Ploieşti!

Prima este ca meciul să se joace pe noul stadion din Târgovişte. Arena a costat 15 milioane de euro şi a fost inaugurată de Chindia, chiar la ultimul meci al echipei din SuperLigă. Stadionul ”Eugen Popescu” momentan nu este omologat, dar astăzi o comisie din partea FRF și a LPF se va deplasa la arenă pentru a face ultimele verificări și de a omologa stadionul.

A doua variantă luată în calcul este stadionul din Ploieşti. Petrolul va evolua duminică pe “Ilie Oană” cu Universitatea Cluj, iar “câinii” ar putea găzdui o zi mai târziu meciul cu Universitatea Craiova.

Dinamo nu poate juca nici la Giurgiu! Probleme cu avizele ISU

Dinamo a mai disputat câteva meciuri pe stadionul din Giurgiu în liga secundă. Pentru SuperLiga, stadionul Marin Anastasovici nu este o opţiune în condiţiile în care sunt probleme cu avizele ISU pentru o peluză şi vestiare.

Derby-ul din etapa a doua dintre FCSB şi Dinamo se va disputa ori pe stadionul Steaua, ori în afara Capitalei.

15.000.000 de euro a costat noul stadion din Târgovişte

8.207 de locuri are stadionul ”Arcul de Triumf”

Dinamo, program ”de foc” în primele etape

În prima rundă, ”câinii” vor primi vizita celor de la Universitatea Craiova, una dintre echipele ”cu pretenții” din Superligă. În a doua etapă, Dinamo va juca derby-ul cu FCSB, după care va urma partida cu Sepsi OSK, deținătoarea Cupei României.În etapa a șaptea, Dinamo va avea un nou derby, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, iar în etapa a opta se va deplasa în Giulești pentru un nou meci ”de foc”, cu Rapid București.

CITESTE SI:

Video I ”Câinii” la vânătoare de fundași centrali

Dinamo, un nou pas către ridicarea interdicției la transferuri

Lamine Ghezali, după un sezon petrecut în Dinamo: ”Mă simt bine”. Ce spune despre viitorul său în Ștefan cel Mare

Un gând despre &8222;Când primește Dinamo răspunsul pentru Arcul de Triumf. Anunțul directorului arenei&8221;

Lasă un răspuns