Video I ”Câinii” la vânătoare de fundași centrali

Dinamo se pregătește intens, pe toate planurile, cu puțin timp rămas înainte de debutul în stagiunea 2023-2024 a Superligii.

Chiar dacă FIFA nu ia dat câștig de cauză în procesul de ridicare a interdicției la transferuri, Dinamo încearcă, în continuare, să-și întărească lotul.

Pe lista de priorități trebuie să fie și ridicarea interdicției la transferuri, dar totodată să fie întărită defensivă, care are nevoie de câteva plusuri,mai ales dacă Ovidiu Burcă va folosi în continuare sistemul cu trei fundași centrali.

În ultima vreme nu s-a mai aflat nimic despre țintele lui Dinamo, dar astăzi s-a aflat de trei posibili fundași centrali pe care Dinamo îi urmărește. Ovidiu Burcă ar dori încă doi jucători pentru a întări defensivă. Conform celor din ProSport, pe lista lui Dinamo ar fi olandezul Jasper van Heertum (25 de ani), legitimat la Botev Plovdiv, un francez, Marc Olivier Doue (22 ani), fost coleg cu Hakim și un sârb, Filip Ivanovic (31 ani).

Problema la Jasper (1.91)ar fi că este sub contract cu Botev până în 2025. Marc Olivier Doue, un nigerian cu cetățenie franceză în vârstă de 22 ani care, ultima oară, a evoluat în Belgia, în liga secundă, la formația Royal Excelsior Virton, la echipa de la care a fost adus și Hakim Abdallah. Doue a evoluat în 27 de meciuri în sezonul trecut. Marc Olivier Doue ar fi mai degrabă soluție pentru postul de mijlocaș central defensiv, post pe care a evoluat în ultimul sezon în Belgia. 1.85 este înălțimea jucătorului francez.

Video I Jasper van Heertum

Video I Marc Olivier Doue

Video I Filip Ivanovic

Filip Ivanovic, a treia țintă, (31 de ani) a evoluat în ultimul sezon la Radnicki 1923 (locul 8 din Serbia).

26 de meciuri a evoluat van Heertum în stagiunea recent încheiată în prima ligă din Bulgaria

31 de partide a bifat Jovanovic in tricoul lui Radnicki

142 de meciuri are Jasper van Heertum in liga secundă olandeză

CITESTE SI:

Dinamo, un nou pas către ridicarea interdicției la transferuri

Lamine Ghezali, după un sezon petrecut în Dinamo: ”Mă simt bine”. Ce spune despre viitorul său în Ștefan cel Mare

Dorin Iacob continuă atacurile la adresa acționarilor lui Dinamo

Un gând despre &8222;Video I ”Câinii” la vânătoare de fundași centrali&8221;

Lasă un răspuns