Andrei Nicolescu, noi detalii importante referitoare la amânarea planului de reorganizare a lui Dinamo București

Aprobarea noului plan de reorganizare de la Dinamo a fost amânată pentru a patra oară de către instanță, dar nu a fost o decizie șocantă, așa cum s-a încercat prezentarea ei.

Joi, 13 iulie, instanța a stabilit un nou termen pentru 4 septembrie, la ora 10:00. Decizia instanței de judecată poate fi analizată și prin prisma grevei magistraților. Astfel, ținând cont de acest lucru, era cea mai logică soluție, dar asta nu înseamnă că nu afectează activitatea clubului sau atragerea de resurse. Andrei Nicolescu a infirmat faptul că situația financiară a clubului este afectată și sumele sunt asigurate pentru această perioada.

”Faptul că am avut de o nouă amânare, nu va afecta activitatea clubului intern și modul cum va funcționa clubul, ne pune însă pe noi R&W cu un pas înapoi, deoarece am fi putut finaliza niște discuții cu niște oameni de afaceri după o decizie favorabilă. Asta înseamnă că o perioadă de 2 luni vom avea o perioadă de așteptare.

În ce privește plățile, ele sunt prognozate din martie, prognozate de un CFO care supervizează toată activitatea, am prognozat până la această perioadă, inclusiv septembrie, obligațiile financiare pe care clubul trebuie să le deruleze lună de lună. Suma nu este de 1.6 milioane de euro, dar ea este prognozată în cash-flow.

Evident că ne așteptăm la o nouă amânare, fiind greva magistraților, cum se tratează dosarele de ședința. Noi aveam o speranță, pe anumite dosare de insolvență judecătorii au tratat, chiar dacă nu erau pe lista de urgență, au considerat că anumite dosare pot fi soluționate în această grevă. Cu Claudiu Balog am găsit jurisprudență, am depus la dosar, am crezut că poate fi judecată, dar știam că este grevă și ne așteptăm să primim un termen în septembrie.

Acționăm în interesul lui Dinamo, cu fapte, nu promisiuni. Acum 4 luni de zile erau alte probleme, am obținut licența, am intrat în play-off, am promovat, am ridicat interdicția la transferuri. Sunt realizări obiective, ni le-am asumat public, deschis, când erau misiuni imposibile. Era imposibil fără implicarea jucătorilor, suporterilor, lui Ovidiu, dar sunt lucruri realizate, care atunci pe moment păreau imposibile”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit Gold FM.

”Încercăm să facem un protocol prin care în timp, să unim Academiile, să avem metologie comună, să putem pe ea să avem o proiecție pentru echipa din liga a treia, să fie pepiniera clubului mare, să monitorizăm jucătorii care sunt la nivelul primei echipe, să îi putem monitoriza, să nu fie trimiși în țară, pe viitor CS să facă parte din acționariat”, a mai spus Nicolescu.

Noul plan de reorganizare de la Dinamo, propus de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, a fost aprobat pe 7 aprilie de către Adunarea Creditorilor.

Dinamo a intrat în insolvență pe 29 iunie 2021. Echipa a retrogradat apoi în Liga 2, după 74 de ani, pe 29 mai 2022.

Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu, reprezentanții noului acționar majoritar de la Dinamo, au anunțat prioritatea „roș-albilor” este reorganizarea clubului și implicit ieșirea din insolvență.

Noul plan de reorganizare, al treilea conceput de RTZ de la declanșarea insolvenței, se întinde până la finalul lui 2025.

CITESTE SI:

Decizia radicală luată de Eugen Voicu: ”La o asemenea situație nu mă așteptam”

Burleanu vrea bere pe stadioane: ”Ar fi un element de modernitate”

Dorin Iacob, continuă disputa cu acționarii Red&White

Un gând despre &8222;Andrei Nicolescu, noi detalii importante referitoare la amânarea planului de reorganizare a lui Dinamo București&8221;

Lasă un răspuns