Burleanu vrea bere pe stadioane: ”Ar fi un element de modernitate”

Federația Română de Fotbal cere de mai mulți ani adoptarea unei măsuri care ar putea fi primită cu bucurie de majoritatea suporterilor.

Răzvan Burleanu, a declarat că sunt şanse reale ca berea să fie acceptată pe stadioanele de fotbal din ţara noastră. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, consideră că arenele din România ar trebui să se alinieze trendului din ţările europene, acolo unde consumul de alcool, în special de bere, este permis.

Bineînţeles, ar fi vorba de comercializarea berii slab alcoolizate pe stadion, pentru ca suporterii să se hidrateze şi să se bucure de jocuri, nu pentru a transforma evenimentul sportiv într-un haos total.

Cel mai probabil, Răzvan Burleanu vede o oportunitate ideală pentru cluburi de a-şi rotunji serios veniturile în zilele de meci, ceea ce le-ar ajuta în procesul lor de progres.

Pentru moment, subiectul berii pe gazon nu a fost aprobat, însă FRF nu pare a avea ceva împotrivă.

”A fost un subiect care s-a aflat permanent pe agenda noastră. Considerăm că consumul mai ales de bere slab alcoolizată pe stadioane reprezintă şi un element de modernitate pe care vrei să-l aduci.

În ultimii opt ani de zile, statul a reînceput să investească puternic în infrastructura fotbalistică. Atunci, consum de bere slab alcoolizată cu siguranţă ar fi un element de modernitate care s-ar alătura acestei infrastructuri moderne de care ne bucurăm astăzi, în România”, a declarat, joi, Răzvan Burleanu.

CITESTE SI:

Dorin Iacob, continuă disputa cu acționarii Red&White

Răzvan Zăvăleanu, reacție după amânarea planului de reorganizare. Ce spune despre demiterea lui Vlad Iacob

De unde a pornit ruptura din conducerea lui Dinamo

Un gând despre &8222;Burleanu vrea bere pe stadioane: ”Ar fi un element de modernitate”&8221;

Lasă un răspuns