Dinamo i-a dat răspunsul lui FCSB referitor la amânarea meciului

Disputarea partidei FCSB-Dinamo pe Stadionul Ghencea părea să fie doar o formalitate, însă se pare că meciul se va juca oficial pe Arcul de Triumf.

evomag.ro

Patronul FCSB-ului a anunțat că meciul va fi amânat dacă Dinamo este de acord. Însă Dinamo nu a agreat această varianta.

Astfel, confruntarea va avea loc, aproape sigur, pe stadionul ”Arcul de Triumf” sâmbătă, de la ora 21:30.

”E un meci programat. Atât timp cât există varianta stadionului Arcul de Triumf, nu avem de ce să fim de acord. Dinamo nu vrea amânarea.

Nici pe noi nu ne-a păsuit nimeni când nu aveam stadion, ne-am dus pe la Clinceni, pe la Giurgiu”, a fi spus oficialii clubului nostru pentru gsp.ro.

Cel care ar fi refuzat din start ideea de a amâna meciul este Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, care a fost mulțumit de ce a văzut la debutul cu Universitatea Craiova, 0-2, și vrea ca echipa să aibă continuitate în jocuri.

LPF a anunţat unde se va juca FCSB – Dinamo

”Da, da, se va juca pe Arcul de Triumf. Este comunicat oficial.Era scenariul pe care l-am avut tot timpul în vedere, dacă nu se rezolvă cu Stadionul Ghencea. (n.r. S-a luat în calcul amânarea partidei, în mod real?) Nu, niciodată. Nu există temei regulamentar pentru amânarea acestei partide”,a dezvăluit Justin Ştefan.

Dinamo a evoluat pe ”Arcul de Triumf” în majoritatea meciurilor din sezonul din Liga 2. De asemena, ”câinii” au jucat prima partidă din acest sezon pe arena din sectorul 1, contra Universităţii Craiova, scor 0-2. Cu toate acestea, dinamoviştii vor primi un număr foarte mic de bilete (375), din cauza faptului că echipa oaspete primeşte doar cinci la sută din capacitatea totală astadionului (7500), conform protocolului.

CITESTE SI:

Varianta FCSB – Dinamo pe Ghencea a picat! Cerere surpriză a roș-albaștrilor

LPF a anunțat programul etapei a 3-a. Când se joacă Dinamo – Sepsi OSK

David Popovici, prezentare de gală înainte de CM. Programul complet al dinamovistului la Campionatele Mondiale de Înot

Un gând despre &8222;Dinamo i-a dat răspunsul lui FCSB referitor la amânarea meciului&8221;

Lasă un răspuns