Eugen Voicu a dezvăluit suma pe care au investit-o acționarii la Dinamo

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au cumpărat, prin intermediul Red&White, pachetul majoritar de acțiuni al lui Dinamo de la Dorin Șerdean.

Imediat după momentul preluării clubului, cei doi au fost nevoiți să investească de urgență sume considerabile pentru a asigura nevoile curente.

Aceștia au reușit să achite sumele necesare licențierii pentru sezonul proaspăt început, au adus salariile jucătorilor la zi și au achitat restanțele cerute de foștii jucători, deblocând astfel transferurile, care fuseseră interzise de FIFA.

Eugen Voicu, acționarul lui Dinamo, a dezvăluit ce sumă au băgat noii acționari în conturile clubului Dinamo. Oficialul clubului a spus că în conturile lui Dinamo au fost investite 2,4 milioane de euro. O bună parte din această sumă a fost deja cheltuită pentru obținerea licenței, ridicarea interdicției la transferuri și salarii, însă în conturile clubului încă au rămas bani.

(n.r. Banii investiți sunt în momentul de față la dispoziția clubului?) Păi, au fost. Banii aceștia s-au investit în club și s-au făcut plăți, s-au adus jucători și așa mai departe. Banii nu rămân acolo, sunt cheltuiți.

(n.r. Cât s-a investit până acum?) 2.400.000 de euro aprroximativ, din care s-au cheltuit 2.200.000-2.300.000 și mai sunt în conturi niște bani, evident. În zona asta suntem. Nu e o sumă mică și o să vedeți după ce noul director de marketing va deveni activ ce diferență va fi chiar în organizarea de meciuri de astăzi și din viitor”, a spus Eugen Voicu, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la ProSport, ”EXCLUSIV DINAMO”.

CITESTE SI:

David Popovici și-a stabilit obiectivul de la CM din Japonia: ”Este visul oricărui sportiv”

Vlad Iacob a explicat de ce Dinamo a refuzat doleanța lui Becali

Foto I Din teren în prima linie din SUD DINAMO

Un gând despre &8222;Eugen Voicu a dezvăluit suma pe care au investit-o acționarii la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns