Obiectiv restabilit de acționarii lui Dinamo după prima etapă din Superligă

Dinamo a debutat în noul sezon din Superliga, luni seară, pe Arcul de Triumf, în compania Universității Craiova.

”Câinii roșii” le-au ținut piept cât au putut oltenilor, dar au cedat în repriza a doua, atunci când Andrei Ivan și Jovan Markovici au reușit să înscrie. Elevii lui Ovidiu Burcă au trecut peste eșecul cu oltenii și speră ca în următoarele meciuri situația să se regleze.

În a doua etapă, Dinamo va juca derby-ul cu FCSB, sâmbătă, 22 iulie, la ora 21:30. La ora publicării articolului, nu se cunoaște stadionul pe care se va disputa partida. De menționat! Formația din Berceni este echipa gazdă.

Dennis Politic este numele nou ce arputea apărea în echipa lui Dinamo pentru meciul cu FCSB. Fotbalistul așteaptă cartea verde.

Situația transferurilor de la Dinamo

”Așteptăm ca Dennis Politic să primească cartea verde, are o dinamică foarte bună. Toți sunt ok la antrenamente, acum ține de cât de repede se integrează. Atacanții s-au integrat cel mai repede pentru că au cea mai mare perioadă lângă noi, iar Dennis ar putea intra.

Mai sunt în vizor două posturi: fundaș central și mijlocaș. Jucătorii valoroși mai așteaptă, abia a început mercato în Europa”, a spus Andrei Nicolescu.

Potrivit spuselor lui Andrei Nicolescu, Dinamo va avea un buget de 6 milioane de euro în sezonul următor. Nicolescu anunță că echipa nu mai are datorii.

”Nu au mai apărut datorii și sper să nu mai apară. Nu suntm în niciun litigiu. Am plătit peste 500.000 de euro.

Discutăm cu un nou acționar. Din platformă am strâns 280-300 de mii de euro. E un succes. Bugetul este de 6 milioane de euro. Acționarii completează deficitul. Obiectivul echipei este clasare pe locurile 8-10″, mai spune Andrei Nicolescu.

Dinamo, program ”de foc” în primele etape

În a doua etapă, Dinamo va juca derby-ul cu FCSB, după care va urma partida cu Sepsi OSK, deținătoarea Cupei României.

În etapa a șaptea, Dinamo va avea un nou derby, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, iar în etapa a opta se va deplasa în Giulești pentru un nou meci ”de foc”, cu Rapid București.

CITESTE SI:

Dorința lui Ionuț Lupescu de la FCSB – Dinamo. Detaliile legate de vânzarea biletelor pentru această partidă

Surpriză pentru fanii fotbalului din România! Putem avea o nouă finală europeană la București: ”Susțin demersurile inițiate”

Marius Niculae, mesaj categoric după debutul lui Dinamo în noul sezon din Superliga

Un gând despre &8222;Obiectiv restabilit de acționarii lui Dinamo după prima etapă din Superligă&8221;

Lasă un răspuns