Dorința lui Ionuț Lupescu de la FCSB – Dinamo. Detaliile legate de vânzarea biletelor pentru această partidă

Superliga a început într-un mod spectaculos! Majoritatea meciurilor din prima etapă au adus un interes uriaș, iar capul de afiș din următoarea etapă, este fără îndoială, duelul dintre Dinamo București și FCSB.

Fanii celor două formații se vor pregăti într-un mod special pentru capul de afiș al etapei a doua din Superliga, iar imediat după ce va fi stabilit și stadionul pe care se va disputa meciul, cererea de bilete ar putea să fie una imensă.

Potrivit declarațiilor făcute de Gheorghe Becali, FCSB – Dinamo ar urma, într-un final, să se dispute pe Stadionul Ghencea. După stabilirea locației, ar urma să fie semnat și un protocol între cele două cluburi. Un rol important în comercializarea tichetelor îl va avea însă și Jandarmeria, aflată deja în alertă pentru o săptămână care se anunță teribil de complicată.

FCSB ar vrea să vândă bilete la meciul cu Dinamo, prin ”Asociația Salvați Steaua”. Rămâne însă de văzut dacă, până la urmă, se pot da bilete cu ”circuit închis”, așa cum își doresc o parte a susținătorii FCSB-ului.

Roș-albaștrii ar trebui să distribuie în jur de 20.000 de bilete, dacă ne gândim că în tribune vor fi și 8.000 de dinamoviști, iar această procedură cu siguranță nu este ușor de realizat.

Cert este că biletele se vor putea cumpăra doar nominal, astfel încât fanii au nevoie de buletin pentru a ajunge la meciul din etapa a doua a Superligii.

Cu siguranță, partida de sâmbătă se va disputa cu casa închisă, iar sâmbătă, în ziua meciului, am putea să vorbim de un sold-out la FCSB – Dinamo.

Dinamo, program ”de foc” în primele etape

În prima rundă, ”câinii” vor primi vizita celor de la Universitatea Craiova, una dintre echipele ”cu pretenții” din Superligă. În a doua etapă, Dinamo va juca derby-ul cu FCSB, după care va urma partida cu Sepsi OSK, deținătoarea Cupei României.

În etapa a șaptea, Dinamo va avea un nou derby, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, iar în etapa a opta se va deplasa în Giulești pentru un nou meci ”de foc”, cu Rapid București.

CITESTE SI:

Surpriză pentru fanii fotbalului din România! Putem avea o nouă finală europeană la București: ”Susțin demersurile inițiate”

Marius Niculae, mesaj categoric după debutul lui Dinamo în noul sezon din Superliga

Remarcații lui Andrei Nicolescu în Dinamo – CSU Craiova

Un gând despre &8222;Dorința lui Ionuț Lupescu de la FCSB – Dinamo. Detaliile legate de vânzarea biletelor pentru această partidă&8221;

Lasă un răspuns