Acord între suporteri pentru bilete la FCSB – Dinamo

Miercuri, 19 iulie, s-a stabilit ca duelul dintre FCSB și Dinamo să se joace pe stadionul Arcul de Triumf, în ciuda insistențelor clubului roș-albastru de a evolua în Ghencea.

Cu două zile înaintea partidei care va avea loc pe stadionul Arcul de Triumf, FCSB a anunțat că dinamoviștii vor primi toată peluza de pe ”Arcul de Triumf” la meci. ”Câinii” aveau rezervate inițial 375 de bilete, cât reprezintă 5% din capacitatea totală a arenei, dar numărul a crescut până la 600 de bilete.

Același lucru se va întâmpla și la partida retur, organizată de Dinamo. Adică, dinamoviștii să le dea fcsb-iștilor o peluză întreagă.

”Am vorbit cu galeria celor de la Dinamo, am ajuns la un acord cu reprezentanții peluzei lor, ei trebuiau sa primească 375 de bilete, dar am convenit să le dăm 600 de bilete.

MM ne-a spus că depinde de noi, cum vrem, așa că le vom da 600 de bilete. Sperăm sa respecte și ei promisiunea pe care au făcut-o pentru retur”, a spus Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, în cadrul unei transmisiuni în direct pe TikTok.

Administratorii Arcului de Triumf, mesaj pentru suporteri înainte de FCSB – Dinamo

Astăzi, după semnarea contractului de închiriere, administratorii arenei au publicat pe pagina oficială de Facebook a Complexului Sportiv Național ”Arcul de Triumf” un mesaj prin care îi roagă pe suporterii celor două echipe să adopte un comportament civilizat.

De asemenea, cei care se ocupă cu administrarea stadionului au subliniat că meciul dintre FCSB și Dinamo este o partidă cu un grad de risc ridicat.

”Este un meci cu un grad de risc extrem de ridicat, după cum au declarat chiar reprezentanții Jandarmeriei.

Știm cu toții rivalitatea dintre cele două echipe de fotbal și mai ales îndârjirea suporterilor înfocați. În acest moment, sperăm însă, că-și vor susține jucătorii într-un mod civilizat, că ne vom bucura cu toții de un regal fotbalistic și bucuria acestui meci nu va fi umbrită de incidente pe teren și în tribune.

Ne dorim de asemenea să savurăm victoria câștigătorilor, sau după caz, să primim înfrângerea cu demnitate fără să ne răzbunăm pe scaune și fără să vandalizăm stadionul, care ne dorim să fie în viitor gazda și altor competiții sportive menite să ne aducă bucurie.

Dragi suporteri, vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de fotbal”, au scris administratorii stadionului Arcul de Triumf, pe pagina de Facebook.

Dinamo, program ”de foc” în primele etape

În a doua etapă, Dinamo va juca derby-ul cu FCSB, după care va urma partida cu Sepsi OSK, deținătoarea Cupei României.

În etapa a șaptea, Dinamo va avea un nou derby, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, iar în etapa a opta se va deplasa în Giulești pentru un nou meci ”de foc”, cu Rapid București.

CITESTE SI:

Administratorii Arcului de Triumf, mesaj pentru suporteri înainte de FCSB – Dinamo

Dinamo se pregătește de majorarea de capital. Când se va produce

Deces în familia Dinamo: ”Odihnește-te în pace, Prietene!”

Un gând despre &8222;Acord între suporteri pentru bilete la FCSB – Dinamo&8221;

Lasă un răspuns