Dinamo cedează doi tineri jucători în liga a treia!

Interdicția lui Dinamo la transferuri a fost ridicată de FIFA, iar campania de transferuri în Ștefan cel Mare este în plină amploare.

”Câinii” au un lot din ce în ce mai numeros și jucătorii care nu au șansă la titularizare, nici la a prinde lotul condus de Ovidiu Burcă, vor fi cedați sub formă de împrumut, unii posibil definitiv.

Potrivit prietenilor noștri de la Radio Dinamo1948, doi tineri jucători vor fi împrumutați până în vară. Este vorba de portarul Alexandru Stoian și atacantul Vlăduț Stanciu, care s-au antrenat cu prima echipă a lui Dinamo până în vara, dar care nu au prins minute oficiale. Ambii sunt născuți în 2005.

Cei doi vor fi cedați sub formă de împrumut, cel mai probabil vor ajunge la Unirea Alba Iulia, echipa de liga a treia, care își propune promovarea în al doilea eșalon fotbalistic. Cei doi se vor alătura lotului condus de Stelu Gherman în cantonamentul de la Câmpulung Muscel. Tot la Albă Iulia e posibil să ajungă și Ionuț Bobea, cel care s-a prezentat singur anul trecut în tricoul lui Dinamo.

Împrumutul lui Stoian ar însemna că Denis Oncescu să nu mai plece până la urmă de la Dinamo, să rămână al treilea portar, în caz contrar, dacă acest va pleca la Concordia Chiajna, atunci va fi promovat un alt portar de la Academie, ori va fi transferat cineva.

Ce fotbaliști legitimează Dinamo pentru Superliga 2023-2024

Plățile către foștii jucători fiind efectuate, rămânea doar ca forul mondial să confirme achitarea datoriilor, să ridice astfel interdicția și să anunțe FRF, ceea ce s-a întâmplat joi dimineața.

Nou-veniții de până acum sunt Hakim Abdallah, Adnan Golubovic, Goncalo Gregorio, Dennis Politic și Cristian Costin.

Judecarea noului plan de reorganizare, amânată pentru 4 septembrie

Aprobarea noului plan de reorganizare de la Dinamo a fost amânată pentru a patra oară de către instanță.

Noul plan de reorganizare de la Dinamo, propus de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, a fost aprobat pe 7 aprilie de către Adunarea Creditorilor.

Joi, 13 iulie, instanța a stabilit un nou termen pentru 4 septembrie, la ora 10:00. Decizia nu le-a picat bine acționarilor de la Dinamo. Andrei Nicolescu a precizat că amânarea reprezintă un pas în spate pentru procesul de atragere a unor investitori.

“Activitatea clubului nu va fi cauzată de această amânare. Era foarte important ca noi să putem să ne continuăm demersurile pentru a atrage investitori și acest lucru ne dă un pas în spate.

(n. r. V-ați așteptat să se amâne?) Nu. Teoretic, sunt și alte cauze care n-au fost pe lista de urgențe și, totuși, au fost considerate că sunt în stare de judecată, datorită altor prevederi, care îi puneau să se pronunțe (n.r. – instanța) pe anumite termene procedurale”, a spus Andrei Nicolescu.

CITESTE SI:

În căutare victoriei, ”câinii” și-au programat un amical la mijlocul acestei săptămâni

Unic în istoria natației! David Popovici, în finala CM din Japonia. La ce oră este programată finala și cine transmite la TV

Planuri mari la Academiei Dinamo: ”Vrem să creăm un concept pornind de la valorile lui Dinamo”

Un gând despre &8222;Dinamo cedează doi tineri jucători în liga a treia!&8221;

Lasă un răspuns