În căutare victoriei, ”câinii” și-au programat un amical la mijlocul acestei săptămâni

Dinamo are un start prost în noul sezon din Liga 1, dar gândind că a întâlni și echipe cu un buget mult mai mare decât al nostru, este de înțeles.

După 2-0 cu Universitatea Craiova și 2-1 cu FCSB, Dinamo va primi vizita celor de la Sepsi OSK, luni, 31 iulie.

Până atunci, ”câinii” au programat un meciul amical în compania formației de Liga a 2-a, Unirea Slobozia. Partida estre programată să se dispute joi, 27 iulie, la ora 19:00, pe terenul central al Bazei Săftica, accesul spectatorilor și al reprezentanților mass-media nefiind permis în cantonamentul roș-albilor.

”Dinamo București vs Unirea Slobozia se joacă la Săftica. Dinamo București va disputa, la mijlocul acestei săptămâni, un joc amical împotriva divizionarei secunde Unirea Slobozia, pregătită din acest sezon de Adrian Mihalcea.

Meciul amical Dinamo București vs Unirea Slobozia a fost programat joi, 27 iulie (ora 19:00), pe terenul central al Bazei Săftica, accesul spectatorilor și al reprezentanților mass-media nefiind permis în cantonamentul roș-albilor.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă va juca luni, 31 iulie (ora 21:30) cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în fața propriilor suporteri, în a treia etapă de SuperLigă”, se arată în anunțul clubului nostru pe rețelele de socializare.

CITESTE SI:

Unic în istoria natației! David Popovici, în finala CM din Japonia. La ce oră este programată finala și cine transmite la TV

Planuri mari la Academiei Dinamo: ”Vrem să creăm un concept pornind de la valorile lui Dinamo”

Video I Dinamo și-a propus câștigarea European League: ”O să câștigăm competiția”

2 gânduri despre &8222;În căutare victoriei, ”câinii” și-au programat un amical la mijlocul acestei săptămâni&8221;

Lasă un răspuns