Lamine Ghezali, impresionează pe toată lumea: ”Nu știu unde l-au găsit, e fabulos ca atacant”

Fostul jucător a lui Dinamo în perioada 1998-1999, Jean Vlădoiu se așteaptă ca Dinamo București să obțină prima victorie din noul sezon, pe teren propriu, contra lui FC Botoșani (luni, 20:30), însă subliniază că absența lui Lamine Ghezali poate cântări foarte mult.

vivacredit.ro

Atacantul francez, decisiv pentru Dinamo în sezonul trecut

În noul sezon din Liga 1, Lamine Ghezali a jucat doar două meciuri în acest sezon, iar ulterior a suferit o accidentare. Revenirea sa pe teren este preconizată pentru sfârșitul lunii august sau începutul lunii septembrie.

Jean Vlădoiu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ghezali, vorbind despre mai multe calități ale fotbalistului care a marcat 13 goluri în stagiunea precedentă.

“Abia aștept meciul lui Dinamo cu Botoșani. Am un feeling că va câștiga Dinamo. Din păcate, l-au pierdut pe Ghezali. Contează mult un atacant. Copilul ăsta pe sfârșitul de campionat.

Nu știu unde l-au găsit, e fabulos ca atacant. Tehnică bună, viteză, încredere, altruism. Am văzut ceea ce îmi doresc să văd la mulți atacanți din campionatul intern. Din păcate, l-au pierdut, dar au șanse”, a spus Jean Vlădoiu.

Lamine Ghezali (24 de ani) a fost transferat de Dinamo în august 2022, după ce ultima oară evoluase la Saint-Etienne B. De-a lungul carierei sale a mai fost legitimat la Chateauroux și SC Lyon.

13 goluri și 5 pase decisive a reușit Ghezali la Dinamo în cele 31 de meciuri disputate în sezonul trecut

350.000 de euro este cota de piață a dinamovistului, potrivit Transfermarkt

CITESTE SI:

Video I Semnal de alarmă tras de o legendă dinamovistă: ”Nu poate fi o susţinere 100% nici de o parte”

Noul fundaș din Ștefan cel Mare a dezvăluit cine l-a convins să semneze cu Dinamo: ”Pe el l-am sunat primul”

Răzvan Zăvăleanu, noi detalii despre situația insolvenței

Un gând despre &8222;Lamine Ghezali, impresionează pe toată lumea: ”Nu știu unde l-au găsit, e fabulos ca atacant”&8221;

Lasă un răspuns