Cosmin Moți bucuros în urma victoriei lui Dinamo: ”Au jucat foarte bine”. Cine sunt cei trei jucători care l-au impresionat pe dinamovist

Dinamo a învins FC Botoșani, scor 1-0, în runda a cincea din Liga 1. “Câinii” și-au trecut în cont prima victorie din acest sezon și au urcat pe locul 14, iar ultimul loc este ocupat de FC Botoșani.

Prezent în tribunele stadionului ”Arcul de Triumf”, fostul fundaș dinamovist, Cosmin Moți (38 de ani), a tras primele concluzii: ”Dinamo are jucători cu calitate!”.

În prezent director tehnic la Ludogorets, a explicat de ce ar mai avea nevoie Dinamo pentru a obține mai mult în acest sezon și i-a nominalizat pe jucătorii care au făcut diferența.

”Au jucători tineri cu calitate, mai au nevoie să zic aşa de un pic de de încredere şi cred că totul va fi ok. Fanii dinamovişti sunt la cel mai înalt nivel, mă bucur că sunt la stadion că susţin echipa pentru că au nevoie!

În afară de fundaşii centrali care mi-au placut şi au jucat bine, mi-a plăcut şi Bani şi Politic. Amzar … fundasul stânga chiar mi-a plăcut cum a jucat. Îmi doresc dacă se poate să se califice toate echipele pentru că avem nevoie de puncte şi cu cât mai mulţi cu atât mai bine”, a declarat Cosmin Moţi.

Dinamo a urcat pe locul 14 şi a ajuns la patru puncte în primele cinci etape ale sezonului. Etapa viitoare, echipa noastră va merge pe terenul celor de la FC Voluntari.

Bilete pentru meciul cu FC Voluntari

FC Voluntari fiind echipa gazdă, au scos spre comercializare tichetele de acces pentru duelul de sâmbătă seară. Acestea se pot achiziționa online de pe platforma more.com.

Bilete pentru meciul cu FC Voluntari

Pentru un bilet în peluza oaspeților, un dinamovist trebuie să achite 40 de lei, același preț fiind și la T1.

Peluză oaspeți: 40 de lei;

Tribuna 1: 40 de lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Anghel Iordănescu” (strada Erou Niță Pintea, nr.41- Voluntari)

Programul caselor de bilete:

Până Vineri (18 august)

Interval orar: 10:00 – 16:00;

În ziua meciului

Interval orar: 10:00 – 22:00.

CITESTE SI:

Noi detalii despre situația de la Dinamo: ”Este un lucru bun”

Vlad Iacob, dezvăluiri despre planurile lui Dinamo

Giani Kiriță a analizat prestația ”câinilor” din duelul cu Botoșani

2 gânduri despre &8222;Cosmin Moți bucuros în urma victoriei lui Dinamo: ”Au jucat foarte bine”. Cine sunt cei trei jucători care l-au impresionat pe dinamovist&8221;

Lasă un răspuns