Costin Amzăr la națională: ”Din punct de vedere defensiv, jucătorul impune”

Dinamo a pus capăt ghinionului, după ce a reușit prima victorie în acest sezon, cu un gol marcat în minutul 90+5 al meciului cu FC Botoșani (scor final 1-0).

La finalul partidei de luni seară, Cornel Dinu îl recomandă pe Costin Amzăr la echipa națională a României.

”Procurorul” a vorbit în termeni laudativi despre Costin Amzăr (20 de ani), pe care îl vede, în viitorul apropiat îmbrăcând tricoul României.

”Din punct de vedere defensiv, jucătorul care mie îmi place și care se impune, chiar poate spre viitorul apropiat să ajungă și în vederile echipei naționale, este fundașul stânga Amzăr. Care are mobilitate foarte bună. Pătrunde, e tehnic, are și joc defensiv și un plasament destul de eficient.

Revelația serii rămâne Dennis Politic și nu numai. E un model în fotbalul nostru că dacă ești jucător lateral de bandă și nu ești capabil să pătrunzi cu viteză cu mingea la picior să depășești adversarul și să ajungi cu mingea la picior la finalizare, degeaba ești pus în zona aceea a terenului.

El se vede că și-a însușit ceea ce a fost învățat și antrenat la academia lui Manchester acolo unde și-a făcut ucenicia. Problemele lui Dinamo sunt în continuare în defensivă, în axul central”, afirmă Cornel Dinu.

Costin Amzăr a fost integralist în partida Dinamo – FC Botoșani, 1-0.

CITESTE SI:

Cosmin Moți bucuros în urma victoriei lui Dinamo: ”Au jucat foarte bine”. Cine sunt cei trei jucători care l-au impresionat pe dinamovist

Noi detalii despre situația de la Dinamo: ”Este un lucru bun”

Vlad Iacob, dezvăluiri despre planurile lui Dinamo

Un gând despre &8222;Costin Amzăr la națională: ”Din punct de vedere defensiv, jucătorul impune”&8221;

Lasă un răspuns