Atac la Ovidiu Burcă: ”Nu aș fi făcut asta”

Vlad Iacob a fost demis, joi,17 august, din funcția de administrator special. Imediat după ședința Adunării Generale a Acționarilor în care s-a votat revocarea lui din funcția, fostul oficial din Ștefan cel Mare, nu i-a rămas dator lui Ovidiu Burcă, după ce antrenorul lui Dinamo l-a criticat, pentru faptul că a generat o atmosferă tensionată în cadrul echipei, în urma războiului pentru putere pe care l-a purtat în ultimele săptămâni cu Andrei Nicolescu.

Joi, după ce a fost destituit din funcția de administrator special, iar rolul acesta a fost preluat chiar de către Andrei Nicolescu. Iacob a susținut o conferință de presă în care a punctat mai multe aspecte, printre care și cele declarate de tehnicianul lui Dinamo, Ovidiu Burcă. Mai exact, având o relație foarte bună în trecutul apropiat, l-a criticat pe Iacob pentru conflictul pe care l-a purtat în ultima perioadă cu Andrei Nicolescu.

Vlad Iacob a catalogat într-o oarecare măsură drept neinspirată această declarație și l-a criticat pe antrenor pentru faptul că s-a poziționat mai degrabă de partea lui Nicolescu în acest conflict, în baza relației foarte bune pe care o are cu acesta de mai mulți ani, în loc să fie neutru în această speță, așa cum consideră el că ar fi fost normal în contextul dat.

”Cunosc foarte bine relația pe care Ovidiu Burcă o are cu Andrei Nicolescu de foarte mulți ani. Dacă aș fi fost în locul lui, aș fi rămas cel puțin neutru. Nu înseamnă că îi critic poziția, este pur și simplu alegerea pe care aș fi făcut-o eu dacă aș fi fost în locul său.

În niciun caz nu aș fi făcut afirmații cu privire la mentorat. Eu nu m-am înscris aici la un program de mentorat, la faptul că a încercat să-mi fie mentor. Într-adevăr, mi-a și prezentat scuze personal în special pentru acea afirmație, însă nu cred că era cazul pentru ca antrenorul să intervină între administratorul special și acționarii clubului”, a spus Vlad Iacob la conferința de presă.

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu i-a dat replica lui Vlad Iacob

Vlad Iacob continuă războiul cu Red&White

Vlad Iacob, demis de la Dinamo! Prima reacția a fostului administrator: “Voi continua să studiez și să-mi perfecționez competențele”

2 gânduri despre &8222;Atac la Ovidiu Burcă: ”Nu aș fi făcut asta”&8221;

Lasă un răspuns