Andrei Nicolescu i-a dat replica lui Vlad Iacob

Ziua de joi, 17 august, a fost agitată la Dinamo. În urma convocării Adunării Generale a Acționarilor, la club a fost numit, ca administrator special, Andrei Nicolescu.

Acesta a fost numit joi noul administrator special al lui Dinamo.

La scurt timp după conferința de presă organizată de Vlad Iacob, în care a lansat mai multe atacuri la adresa acționarilor lui Dinamo, Andrei Nicolescu i-a oferit replica fostului administrator special din cadrul clubului.

”Da, am ascultat conferința organizată de Vlad. Cred că intrăm într-o zonă de normalitate. Dinamo are nevoie de liniște, de o echipă unită care să lucreze împreună. Nu mai are nevoie de disensiunile din ultimele două-trei luni. Începem să lucrăm și sunt convins că rezultatele se vor vedea în perioada următoare.

Nu se pune problema ca Vlad să revină în această funcție. Toate lucrurile sunt făcute exemplar din punct de vedere procedural. Este doar o încercare a lui, cum a făcut și acum câteva săptămâni. Personal, nu are calitate procesuală, tocmai din acest motiv s-a aliat cu Dinamo Socios”, a susținut Andrei Nicolescu, într-o intervenție pentru Pro Sport.

De asemenea, cel numit astăzi în funcția de administrator special, a dezvăluit și relația pe care o are cu noul acționar de la Dinamo București. Sorin Preda, a cumpărat 28 de acțiuni din cadrul clubului.

De altfel, conform sursei citate anterior, Preda ar urma să achiziționeze în zilele următoare acțiuni și din compania Red&White Management, cea care deține pachetul majoritar de la Dinamo (peste 80%).

”Cu domnul Preda avem o relație foarte bună. A declarat că suntem în negocieri. A cumpărat acele acțiuni pentru a intra în interiorul clubului, pentru a avea o poziție oficială și pentru a fi un factor de echilibru. Avem discuții. Cât de curând, probabil, vom ajunge și la un consens.

Domnul Preda poate prelua acțiuni și de la Red&White, pe lângă cele pe care le are la Dinamo Socios. Da, discutăm. Mai sunt câteva chestiuni de îndeplinit care nu țin nici de noi, nici de dânsul”, a mai adăugat Andrei Nicolescu.

Mai mult, noul administrator special de la Dinamo a vorbit și despre măsurile pe care le va lua în următoarea perioadă în cadrul clubului.

”Îmi doresc cât mai curând să convoc toți acționarii și să stabilim un mod de lucru între administratorul special și acționari. Ei trebuie să fie informați de activitatea clubului.

Trebuie să existe o relație formală în care toți acționarii, indiferent de ponderea lor, să afle tot ce se întâmplă în cadrul clubului prin intermediul unui raport al administratorului special, dar și o discuție față-n față”, a mai spus Andrei Nicolescu.

CITESTE SI:

Vlad Iacob continuă războiul cu Red&White

Vlad Iacob, demis de la Dinamo! Prima reacția a fostului administrator: “Voi continua să studiez și să-mi perfecționez competențele”

Vlad Iacob, revocat din funcție. Cum au votat acționarii

3 gânduri despre &8222;Andrei Nicolescu i-a dat replica lui Vlad Iacob&8221;

Lasă un răspuns