Cuvinte de laudă pentru Christian Ilic: ”A început să dea randament în zona centrală”

În victoria de sâmbătă seară, a lui Dinamo cu FC Voluntari (3-2) a debutat și Christian Ilic, la trei săptămâni de la sosirea lui la București

Mijlocașul de 27 de ani, a debutat în tricoul alb-roșu, fără ca Ovidiu Burcă să-i forțeze apariția în teren. Au fost primele minute pentru fotbalistul croat, după alte două meciuri pe care jucătorul le-a văzut de pe banca de rezerve.

Christian a intrat pe teren în minutul 76 și, în afara de prestația avută în zona mediană a terenului, s-a remarcat în minutul 80 la golul victoriei pentru Dinamo.

De la el a plecat centrarea de la gol. Acesta a trimis mingea până la Răzvan Patriche, care a reluat cu capul peste toată apărarea Voluntariului, iar Gorka Larrucea a îndeplinit o simplă formalitate, scor 3-2.

”Nu este o surpriză că Ilic a oferit centrarea de la gol. OK, acum suntem într-o perioadă în care lucrurile merg bine la echipă, sunt mulți jucători care se remarcă, dar Christian chiar este un tip foarte OK. El a mai avut o experiență în România la Sepsi, atunci juca într-o poziție laterală, dar între timp situația s-a schimbat.

În ultimii trei ani a început să dea randament în zona centrală, pentru această poziție l-am adus și noi, în principal. Ideea este să avem un lot foarte bun, nu doar o echipă, prim 11, bun. Avem jucători cu varii calități, pe mai multe poziții”, a declarat directorul sportiv Gabriel Glăvan, directorul sportiv a lui Dinamo.

Pe 27 iulie, Dinamo l-a prezentat pe Christian Ilic (27 de ani), un mijlocaș care a jucat ultima dată la Doxa Katokopias, în Cipru.

2 meciuri a jucat Ilic în preliminariile Europa League, pentru Lokomotiv Plovdiv, în sezonul 2020-2021.

A participat în Europa League alături de Lokomotiv Plovdiv, în sezonul 2020/21, printre altele.

400.000 de euro este cota lui Ilic pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

CITESTE SI:

Stadionul Dinamo, prins în războiul primăriilor: ”Autoritatea publică să încerce să apere și să consolideze securitatea juridică a obiectivelor publice respective”

Handbal I Dinamo cucerește primul trofeu al noului sezon

Concluziile lui Viorel Moldovan după victoria lui Dinamo la Voluntari

Un gând despre &8222;Cuvinte de laudă pentru Christian Ilic: ”A început să dea randament în zona centrală”&8221;

Lasă un răspuns