Gabriel Glăvan impresionat de un dinamovist: ”Pare un pitbull pe teren”

Dinamo Bucureşti a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 3-2, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a şasea a Superligii și a bifat a doua victorie consecutivă din campionat.

evomag.ro

Goncalo Gregorio, 28 de ani, a marcat pentru a doua oară în tricoul alb-roșu, devenind opțiunea numărul 1 pentru postul de vârf central.

La meciul de sâmbătă seară, la Voluntari (3-2), a punctat pentru echipa noastră, după un un-doi de efect cu Cristi Costin, după ce portughezul a inițiat acțiunea de atac.

Gabriel Glăvan, directorul sportiv din Ștefan cel Mare, este omul care a insistat pentru aducerea portughezului, urmărindu-l de mai mulți ani, așa cum a recunoscut.

”Am tot încercat să-l aduc pe unde am lucrat în fotbalul românesc, doar că n-a fost să fie. S-a întâmplat acum, la Dinamo. Dar eu vorbesc cu Goncalo de vreo doi ani. Da, pare un pitbull pe teren, dar este o mască socială, accentuată și de el, întrucât este un tip inteligent, cu ceva special, al lui. De fapt, e foarte, foarte inteligent.

Citește foarte multe cărți, uneori scrie poezii! Da, serios, în timpul liber. Este interesat și de latura umană a lucrurilor, are o inteligență emoțională accentuată”, a spus Glăvan.

Gabriel Glăvan a mai evidențiat un detaliu la Gregorio: “Este un băiat de vestiar, foarte deschis, foarte apropiat de colegi. Nu are egoismul specific atacanților. Este altruist. Câștigă mingea și nu ține să continue singur acțiunea, se uită mereu să paseze, să conlucreze cu coechipierii.

Este empatic ca om, are impregnată ideea de grup în mentalitatea lui. Țin minte un detaliu de la sosirea lui la echipă.

Sabin Ghiță, team-managerul echipei, mi-a zis după ce l-a adus pe Goncalo de la aeroport: ”Unde-i găsiți, domne, pe ăștia?”, ”Adică?”, „Sunt super-OK băieții ăștia, serios, asta e prima impresie pe care ți-o lasă după ce legi primele cuvinte cu ei”, a mai spus oficialul dinamovist.

Goncalo Gregorio a bifat abia al doilea meci ca titular sub comanda lui Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Cuvinte de laudă pentru Christian Ilic: ”A început să dea randament în zona centrală”

Stadionul Dinamo, prins în războiul primăriilor: ”Autoritatea publică să încerce să apere și să consolideze securitatea juridică a obiectivelor publice respective”

Handbal I Dinamo cucerește primul trofeu al noului sezon

Un gând despre &8222;Gabriel Glăvan impresionat de un dinamovist: ”Pare un pitbull pe teren”&8221;

Lasă un răspuns