Comunicat de presă al Jandarmeriei Române, după interzicerea scenografiei dinamoviștilor

În această seară, au existat tensiuni înaintea derby-ului dintre Rapid și Dinamo, din etapa a opta a SuperLigii.

Dacă o parte din fanii Rapidului au fost interziși inițial în Giulești de către jandarmi, cei din galeria lui Dinamo au avut și ei probleme cu forțele de ordine, în ceea ce privește coregrafia.

Fanii lui Dinamo au plecat de pe Giulești, cu doar câteva minute înaintea fluierului de start. Sectorul “Câinilor Roșii” a fost golit complet, deoarece aceștia nu au fost lăsați să afișeze coregrafia pregătită special pentru derby.

Astel, în semn de protest, suporterii dinamoviști au părăsit stadionul, iar echipa lor a rămas fără susținere la meciul din Giulești.

Comunicat de presă al Jandarmeriei României

“În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC Rapid București și FC Dinamo 1948 București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Pe timpul accesului în arena sportivă, suporterii oaspeți au solicitat pătrunderea cu o coregrafie de mari dimensiuni.

Aceasta nu a fost permisă de către organizatorul competiției sportive și de către observatorul de joc din cauza dimensiunii acesteia, care putea pune în pericol siguranța spectatorilor, mai ales în contextul folosirii concomitente a unor materiale pirotehnice.

Din acest motiv, suporterii oaspeți au refuzat să mai asiste la partida de fotbal, părăsind arena sportivă”, se arată în comunicatul emis de Jandarmeriei României.

CITESTE SI:

Scandal înaintea derby-ului Rapid – Dinamo. Ambele galerii amenință cu părăsirea stadionului

Rapid – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Mircea Rednic a fost externat! Prima declarație a ”Puriului”

Un gând despre &8222;Comunicat de presă al Jandarmeriei Române, după interzicerea scenografiei dinamoviștilor&8221;

Lasă un răspuns