Scandal înaintea derby-ului Rapid – Dinamo. Ambele galerii amenință cu părăsirea stadionului

Înaintea derby-ului din etapa a opta din Superliga României, dintre Rapid și Dinamo, au avut loc incidente la accesul în noul stadion ”Rapid”.

evomag.ro

Dinamo a primit 600 de bilete pentru derby-ul cu Rapid, din deplasare, contând pentru etapa a opta a Superligii. Doar că, cu 30 de minute înainte de startul meciului, PCH a luat o decizie în semn de protest: nu va mai intra la partidă în semn de protest pentru organizarea din Giuleșți.

Mai precis, dinamoviștii au fost deranjați că Rapidul le-a refuzat scenografia pe care au gândit-o pentru acest duel. În semn de protest, membrii PCH au decis să nu intre la derby-ul din Giulești. În acest sens. Așa că, elevii lui Ovidiu Burcă se vor baza doar pe sprijinul Peluzei Sud.

Nici fanii giuleștenilor nu vor să mai participe la acest derby. Liviu Ungureanu, liderul de galerie al Rapidului, amenință că fanii nu vor intra pe stadion la derby-ul cu Dinamo, din cauza Jandarmeriei.

Problema e în felul următor: Jandarmeria nu ne permite accesul și ne confiscă abonamentele.

Ei vor să scrie pe abonament să scrie nume, prenume și CNP… poate mai vor și poză, probabil. E un abuz! Jandarmeria face un abuz și ne instigă la violență.

În contextul ăsta noi vom pleca de la stadion și nu vom intra la meci, că nu avem altă soluție. Ce să facem? Ei fac un abuz în serviciu, momentan în România biletele nu sunt nominale, nici abonamentele”, a spus Bocciu.

În momentul redactării articolului, dinamoviști au părăsit stadionul din Giulești.

CITESTE SI:

Rapid – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Mircea Rednic a fost externat! Prima declarație a ”Puriului”

Dorin Rotariu la Dinamo? Ovidiu Burcă a anunțat că mercato-ul nu s-a terminat!

Un gând despre &8222;Scandal înaintea derby-ului Rapid – Dinamo. Ambele galerii amenință cu părăsirea stadionului&8221;

Lasă un răspuns