Video I Gest controversat făcut de conducerea lui Dinamo București

Dinamo traversează momente foarte bune după aprobarea planului de reorganizare, iar Renovatio este noul acționar al clubului.

vivacredit.ro

În urmă cu trei zile a venit decizia instanței prin care a fost aprobat noul plan de reorganizare al clubului. În urma acestei decizii s-au șters datorii în valoare de 5.000.000 de euro, iar ”câinii” pot respira ușurați.

Asta după câțiva ani în care clubul a fost susținut financiar în mare parte chiar de suporteri, Dinamo a făcut un gest simbolic pentru a le mulțumi: a retras tricoul cu numărul 12 în onoarea acestora.

Conducerea din Ștefan cel Mare, a organizat astăzi, o conferință de presă în care au anunțat venirea unui nou acționar.

La întâlnirea cu jurnaliștii, au participat acționarii Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, antrenorul Ovidiu Burcă și președintele DDB, Eduard Galan.

După anunțul făcut de Nicolescu, Burcă i-a înmânat, simbolic, un tricou al lui Dinamo cu numărul 12 pe spate lui Galan, în cinstea tuturor suporterilor dinamoviști.

”Noi considerăm, ca echipă, că este foarte important ca astăzi, printr-un gest simbolic, pe care o să-l rog pe Ovidiu să-l facă, pentru că și el reprezintă jucători, staff, toată partea din Dinamo care a fost susținută de către cei pe care îi reprezintă Edi (n.r. – Galan) astăzi în fața dumneavoastră, fără suporteri nu ar fi reușit.

Aș vrea să facem o simbolistică, care se întâmplă la cluburi în momente speciale. Aș vrea să retragem numărul 12 în cinstea fanului dinamovist, oricare ar fi el, în orice tip de formă de afiliere ar fi fost el, cu rugămintea ca Edi să primească astăzi de la Ovidiu acel tricou în numele tuturor fanilor dinamoviști”, a spus Andrei Nicolescu.

Este al treilea număr retras din istoria clubului Dinamo, după ce numerele 11, respectiv 14, au fost retrase în semn de omagiu pentru regretații Cătălin Hîldan și Patrick Ekeng, cei care au trecut în neființă chiar pe teren, în timp ce evoluau la Dinamo.

Conferinta de presa I Retragerea numarului 12 la Dinamo!

De-a lungul vremii, numărul 12 la Dinamo a fost purtat de Constantin Eftimescu, Dumitru Moraru, Florin Prunea sau Ștefan Preda.

CITESTE SI:

Dinamo are un nou acţionar!

Care este rețeta perfectă pentru Dinamo de a avea din nou succes: ”Asta a fost forța acestui club”

FC Bihor, fericită că o va întâlni pe Dinamo în Cupa României

Un gând despre &8222;Video I Gest controversat făcut de conducerea lui Dinamo București&8221;

Lasă un răspuns