Reacția lui Cornel Dinu, după ce Ionuț Lupescu a acceptat să revină la Dinamo

Clubul Sportiv Dinamo București a anunțat, marți seară, că Ionuț Lupescu se întoarce în Ștefan cel Mare, într-o funcție oficială!

Cel poreclit ”Kaiserul” va fi, inițial, după cum informează CS Dinamo, o figură importantă în dezvoltarea Academiei de Fotbal a ”câinilor”.

Cornel Dinu, mesaj pentru Dinamo, după ce Ionuț Lupescu a acceptat să revină în Ștefan cel Mare

Cornel Dinu, fostul mare fotbalist și antrenor al lui Dinamo, a avut o reacție pozitivă cu privire la numirea lui Ionuț Lupescu într-o funcție oficială la CS Dinamo.

”Procurorul” este convins că Ionuț Lupescu va contribui la progresul Clubului Sportiv Dinamo, dar le atrage atenția celor din conducere cu privire la adevăratele probleme. Din acest punct de vedere, ”Mister” a făcut referire la situația financiară și la baza sportivă.

”Ionuț Lupescu are o experiență indubitabilă, câştigată ca jucător şi ca om de conducere la cel mai înalt nivel, la Dinamo, la echipa națională sau la FIFA. El este un mare câştig oriunde ar merge, iar faptul că a acceptat propunerea lui Ionuț Popa este un lucru important pentru club. Totuşi, altele sunt marile probleme ale lui Dinamo acum. Baza sportivă, finanțarea. De acestea va depinde mult ce se va întâmpla mai departe. Indiscutabil, însă, Ionuț Lupescu este un real câştig”, a spus Cornel Dinu pentru ProSport.

Anunțul CS Dinamo despre Ionuț Lupescu

CS Dinamo a anunțat care va fi rolul lui Ionuț Lupescu în cadrul academiei din „Ștefan cel Mare”.

”O legendă a fotbalului dinamovist se întoarce acasă! Ionuț Lupescu se alătură Clubului Sportiv Dinamo!

Ionuț Lupescu revine la clubul la care s-a consacrat. Mijlocașul Generației de Aur a acceptat oferta Clubului Sportiv Dinamo și va ocupa, în prima fază, o funcție cheie în dezvoltarea Academiei de Fotbal CS Dinamo. Lupescu (54 de ani) va realiza o analiză amplă a Academiei și va propune un proiect ambițios pentru dezvoltarea acestui segment.

Ionuț Lupescu s-a format la Dinamo, unde a debutat în 1986, la numai 17 ani. După ce a participat cu naționala României la turneul final al Campionatului Mondial din 1990, ”Kaiserul” a semnat cu gruparea germană Bayer Leverkusen, unde a stat şase sezoane şi a jucat 184 de meciuri. Lupescu a mai jucat pentru Dinamo în trei perioade: 1998-2000, 2000-2001 și 2001-2002. A câștigat două campionate și trei Cupe ale României în tricoul alb-roșu.

Bine ai venit, Ionuț Lupescu!”, se arată în anunțul publicat de către CS Dinamo pe Facebook.

Aflat în Elveția pentru un meci de old boys, Ionuț Lupescu va reveni în țară în cursul zilei de joi și va prelua frâiele academiei CS Dinamo.

CITESTE SI:

OFICIAL | Ionuţ Lupescu a revenit la Dinamo! Ce funcţie va ocupa

Video I ”Dulăii” și-au spulberat adversa în EHF European League!

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Poli Iași. Vezi programul caselor de bilete

Un gând despre &8222;Reacția lui Cornel Dinu, după ce Ionuț Lupescu a acceptat să revină la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns