CCA a anunțat arbitrul de la FC Hermannstadt – Dinamo București

Dinamo o va înfrunta pe Hermannstadt, în deplasare, pe stadionul ”Municipalul” din Sibiu, în etapa a 13-a a SuperLigii.

Partida dintre FC Hermannstadt – Dinamo București, din etapa a 13-a, se va disputa, sâmbătă, de la 17:00.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida FC Hermannstadt – Dinamo București.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Bîrsan Marcel (Bucureşti). Acesta va fi ajutat de asistenții Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti) și Gheorghe Bogdan (Bucureşti).

Arbitrajul video va fi analizat de Petrescu Radu (Bucureşti) și Vodă Alexandru (Alba Iulia).

CCA l-a desemnat observator pe Savaniu Marcel (Satu Mare).

Ovidiu Burcă vrea VICTORIA în meciul cu Hermannstadt

Partida programată, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 17:00, pe stadionul ”Municipalul” din Sibiu, a fost prefațată de antrenorul ”câinilor”, Ovidiu Burcă, într-o conferită de presă.

”Ne așteaptă un meci dificil contra unei echipe care nu a pierdut de foarte mult timp, cu un antrenor care este de mult timp alături de echipă, au un joc bun, dovada punctele obținute în ultimele etape.

Ne dorim să confirmăm ceea ce am realizat cu CFR Cluj pentru că după o lunga perioadă de timp echipa și-a ridicat foarte mult nivelul, trebuie să confirmăm că suntem într-un progres real asta însemnând mai mult decât oricând să adunăm puncte.

Atmosfera este bună , aveam nevoie de un moment în care să credem unii în alțîi, în planul de joc pentru că atunci când pierzi multe meciuri totul devine dificil, a venit la momentul potrivit punctul cu CFR și sperăm să arătăm o creștere de formă.

Încrederea este ingredientul secret, eu cred că echipa are valoare și locul din clasament nu reflectă valoarea jucătorilor, iar de acum trebuie să confirmăm prin puncte.

Întoarcerea lui Lupescu în fotbalul românesc este de foarte bun augur, experiența lui va fi benefică pentru fotbalul românesc indiferent unde dorește să își desfășoare activitatea.

Ideea de bază a fost colaborarea cu CS Dinamo, iar discuțiile au fost pentru o academie comună, venirea lui Lupescu face ca lucrurile să se simplifice, să devină mai clare.

Sunt bucuros pentru Amzar, a crescut foarte mult nivelul în ultimul timp, e un copil cu multe calități și dacă vă rămâne serios vă deveni în jucător foarte important nu doar pentru Dinamo cât și pentru Romania.

Singurul jucător cu probleme medicale este Gabi Moura care are o leziune ce nu îi dă pace, în rest este prima data când avem tot lotul valid și vă fi foarte greu pentru mine să aleg primul 11″, a spus Burcă în cadrul conferinței de presă.

Bilete pentru meciul cu Hermannstadt

Prețurile biletelor variază de la 50 de lei, cel mai ieftin bilet, la 100 de lei, cel mai scump. Biletele pentru copii costă 45 de lei. Cele mai ieftine bilete sunt în Peluze.

De asemenea, pentru un bilet la Tribuna a 2-a suporterii trebuie să plătească 90 de lei, în timp ce un bilet la Tribuna 1 costă 100 de lei. Suporterii lui Dinamo care vor face deplasarea la Sibiu vor ocupa Peluza Sud.

Fanii dinamoviști vor avea 2.000 de bilete, cu posibilitatea de suplimentare cu încă 200 de tichete. Suporterii dinamoviști care vor să stea cu galeria lui Dinamo pot cumpără bilete de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Peluza SUD (peluza dinamoviștilor): 50 lei.

👉 BILETE PENTRU DINAMO! 👈

Biletele se vor putea procura și fizic în ziua meciului direct de la stadionul ”Municipal” în limita biletelor rămase.

Dinamo va pleca de joi la Sibiu: ”Schimbăm peisajul”

Dinamo va pleca la Sibiu încă de joi, cu două zile înaintea confruntării cu Hermannstadt. Decizia a fost pe placul lui Ovidiu Burcă, iar ”câinii” vor părăsi baza de la Săftica după conferința de presă.

În cursul zilei de vineri, cu o zi înaintea meciului cu Hermannstadt, Dinamo se va antrena la Sibiu.

”Este și acel drum încurcat, până la Sibiu, cinci-șase ore cu autocarul, dacă nu chiar mai mult, un drum aglomerat.

S-a găsit acolo un teren unde să ne antrenăm, să nu fim pe fugă, să ajungem obosiți la Sibiu. În plus, mai ies și băieții din atmosfera de la Săftica, mai schimbă peisajul”, au susținut ”câinii”.

Dinamo a reușit să pună capăt seriei negative a meciurilor pierdute fără gol marcat. În ultima etapă înainte de pauza pentru meciurile echipei naționale, ”câinii” au remizat pe teren propriu, scor 1-1 cu CFR Cluj.

Dinamo ocupă penultimul loc în campionat, cu 9 puncte în 12 partide. “câinii” au 6 partide fără victorie în toate competițiile. Totuși, după egalul cu CFR Cluj, lucrurile au început să se alinieze pentru Dinamo.

CITESTE SI:

Ionel Dănciulescu pune degetul pe rană. Care sunt problemele fotbalului românesc

Dezvăluirile lui Dennis Politic I Cum s-a apucat de fotbal și ce detestă cel mai mult

Reacția FRF, după decizia luată de UEFA. Unde s-ar putea juca Israel – România

Un gând despre &8222;CCA a anunțat arbitrul de la FC Hermannstadt – Dinamo București&8221;

Lasă un răspuns