Ovidiu Burcă a dezvăluit prin ce a trecut, după seria de patru eșecuri la rând

S-a terminat pauza cauzată de meciurile echipelor naționale, astfel că Dinamo revine în Superliga cu meci împotriva celor de la Hermannstadt.

evomag.ro

Dinamo a spart gheața în ultimul meci, scor 1-1, cu CFR Cluj. Înaintea remizei, echipa noastră ajunsese la patru eșecuri consecutive.

În aceste momente, Dinamo ocupă penultimul loc în campionat, cu 9 puncte în 12 partide. ”Câinii” au 6 partide fără victorie în toate competițiile.

Acum, Burcă a explicat că lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună, iar jucătorii săi sunt cu moralul ridicat înaintea deplasării de la Sibiu, unde vor întâlni FC Hermannstadt.

“Ne așteaptă un meci dificil. Ei au un joc consistent. Au făcut meciuri foarte bune, împotriva unui adversar de calibru. Ne dorim să confirmăm ce am jucat cu CFR Cluj. Trebuie să confirmăm că suntem într-un progres real.

Am făcut un meci foarte solid. Ne dorim să nu încurcăm pe nimeni, ci să devenim protagoniști. Atmosfera este bună. Aveam nevoie de un moment în care se credem unii în alții. Când pierzi multe meciuri, ca antrenor, vorbești în gol, iar ei nu te mai ascultă.

Încrederea se pierde și se câștigă foarte ușor. Am încercat să păstrăm moralul ridicat. Locul în clasament nu reflectă valoarea jucătorilor. Am avut un joc pe care l-am controlat în prima repriză cu CFR. Am identificat ce s-a întâmplat și poate reușim să facem două reprize asemănătoare!”, a declarat Ovidiu Burcă, în cadrul conferinței de presă.

Partida Hermannstadt – Dinamo se dispută sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 17:00, în runda cu numărul 13. Nu va fi o misiune ușoară pentru echipa noastră deoarece gazdele nu au mai pierdut vreun meci oficial de mai bine de două luni.

Bilete pentru meciul cu Hermannstadt

Prețurile biletelor variază de la 50 de lei, cel mai ieftin bilet, la 100 de lei, cel mai scump. Biletele pentru copii costă 45 de lei. Cele mai ieftine bilete sunt în Peluze.

De asemenea, pentru un bilet la Tribuna a 2-a suporterii trebuie să plătească 90 de lei, în timp ce un bilet la Tribuna 1 costă 100 de lei. Suporterii lui Dinamo care vor face deplasarea la Sibiu vor ocupa Peluza Sud.

Fanii dinamoviști vor avea 2.000 de bilete, cu posibilitatea de suplimentare cu încă 200 de tichete. Suporterii dinamoviști care vor să stea cu galeria lui Dinamo pot cumpără bilete de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Peluza SUD (peluza dinamoviștilor): 50 lei.

👉 BILETE PENTRU DINAMO! 👈

Biletele se vor putea procura și fizic în ziua meciului direct de la stadionul ”Municipal” în limita biletelor rămase.

Dinamo va pleca de joi la Sibiu: ”Schimbăm peisajul”

Dinamo va pleca la Sibiu încă de joi, cu două zile înaintea confruntării cu Hermannstadt. Decizia a fost pe placul lui Ovidiu Burcă, iar ”câinii” vor părăsi baza de la Săftica după conferința de presă.

În cursul zilei de vineri, cu o zi înaintea meciului cu Hermannstadt, Dinamo se va antrena la Sibiu.

”Este și acel drum încurcat, până la Sibiu, cinci-șase ore cu autocarul, dacă nu chiar mai mult, un drum aglomerat.

S-a găsit acolo un teren unde să ne antrenăm, să nu fim pe fugă, să ajungem obosiți la Sibiu. În plus, mai ies și băieții din atmosfera de la Săftica, mai schimbă peisajul”, au susținut ”câinii”.

CITESTE SI:

Conferință de presă I Neluț Roșu, încrezător înaintea duelului cu Hermannstadt

Ovidiu Burcă vrea VICTORIA în meciul cu Hermannstadt

Ionel Dănciulescu rupe tăcerea. De ce conducerea lui Dinamo i-a trântit ușa în nas

2 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă a dezvăluit prin ce a trecut, după seria de patru eșecuri la rând&8221;

Lasă un răspuns