Dennis Politic nu concepe să rateze victoria la Sibiu

Fotbalul din SuperLiga revine după pauza precedată de meciurile echipelor naționale.

Hermannstadt – Dinamo este unul dintre meciurile atractive ale rundei a 13-a. Meciul dintre cele două formații este programat, sâmbătă, 21 octombrie, de la 17:00.

Dinamo este penultima în Superliga, dar Dennis Politic dă tonul revenirii echipei noastre înaintea partidei de la sfârșitul săptămânii.

Dennis Politic nu concepe ca Dinamo să rateze victoria cu Hermannstadt și crede că Dinamo București are șanse mari în sfârșit să ”spargă gheața” în Superliga, după ce au impresionat în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-1.

Mijlocașul din Ștefan cel Mare, este convins că alb-roșii au toate șansele să obțină victoria la Sibiu, chiar dacă Hermannstadt a suferit doar două înfrângeri în primele 12 etape. Cele două echipe sunt despărțite în acest moment de șapte puncte în clasamentul din Superliga.

”Sperăm ca după remiza aceasta cu CFR Cluj (n.n. 1-1) să fie un început nou pentru noi și sperăm chiar de la meciul cu Hermannstadt să obținem cele trei puncte. Cred că avem șanse mari”, a spus Dennis Politic în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Exclusiv Dinamo” de la ProSport.

Dennis Politic are doar cuvinte de laudă pentru Ovidiu Burcă și spune că stilul antrenorului i se potrivește de minune, în condițiile în care poate să facă diferența pe faza ofensivă.

”Mister încearcă să ne implementeze un stil de joc, asta învățăm și la antrenamente. Sperăm ca în cel mai scurt timp să dea roade. Ovidiu Burcă este un antrenor care îți dă încredere, mai ales ca jucător de atac.

Ne spune mereu să avem curaj, inspirație de moment, să avem personalitate, să încercăm lucruri în ultima jumătate de teren”, a mai afirmat fotbalistul dinamovist.

Bilete pentru meciul cu Hermannstadt

Prețurile biletelor variază de la 50 de lei, cel mai ieftin bilet, la 100 de lei, cel mai scump. Biletele pentru copii costă 45 de lei. Cele mai ieftine bilete sunt în Peluze.

De asemenea, pentru un bilet la Tribuna a 2-a suporterii trebuie să plătească 90 de lei, în timp ce un bilet la Tribuna 1 costă 100 de lei. Suporterii lui Dinamo care vor face deplasarea la Sibiu vor ocupa Peluza Sud.

Fanii dinamoviști vor avea 2.000 de bilete, cu posibilitatea de suplimentare cu încă 200 de tichete. Suporterii dinamoviști care vor să stea cu galeria lui Dinamo pot cumpără bilete de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Peluza SUD (peluza dinamoviștilor): 50 lei.

👉 BILETE PENTRU DINAMO! 👈

Biletele se vor putea procura și fizic în ziua meciului direct de la stadionul ”Municipal” în limita biletelor rămase.

Dinamo va pleca de joi la Sibiu: ”Schimbăm peisajul”

Dinamo va pleca la Sibiu încă de joi, cu două zile înaintea confruntării cu Hermannstadt. Decizia a fost pe placul lui Ovidiu Burcă, iar ”câinii” vor părăsi baza de la Săftica după conferința de presă.

În cursul zilei de vineri, cu o zi înaintea meciului cu Hermannstadt, Dinamo se va antrena la Sibiu.

”Este și acel drum încurcat, până la Sibiu, cinci-șase ore cu autocarul, dacă nu chiar mai mult, un drum aglomerat.

S-a găsit acolo un teren unde să ne antrenăm, să nu fim pe fugă, să ajungem obosiți la Sibiu. În plus, mai ies și băieții din atmosfera de la Săftica, mai schimbă peisajul”, au susținut ”câinii”.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă a dezvăluit prin ce a trecut, după seria de patru eșecuri la rând

Conferință de presă I Neluț Roșu, încrezător înaintea duelului cu Hermannstadt

Ovidiu Burcă vrea VICTORIA în meciul cu Hermannstadt

Un gând despre &8222;Dennis Politic nu concepe să rateze victoria la Sibiu&8221;

Lasă un răspuns