Dezvăluirile lui Dennis Politic I Cum s-a apucat de fotbal și ce detestă cel mai mult

Dennis Politic este în acest moment printre cei mai buni jucători din Superliga.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani, a dezvăluit că traseul carierei sale sportive putea fii altul.

Luat de Dinamo în această vară a recunoscut că a făcut înot și putea să fie ”rivalul” lui David Popovici în natație! Dar, Dennis Politic recunoaște că i-ar fi fost greu să calce pe urmele uriașului înotător dinamovist, David Popovici (19 ani), care a devenit în ultimii ani unul dintre ”ambasadorii” României. Mai mult, Dennis a dezvăluit că pe lângă înot a practicat și baschetul.

”Am făcut baschet și înot! Nu știu dacă reușeam să ating performanețele lui David Popovici (n.n. râde). M-au dat la înot în primul rând ca să învăț, este un lucru benefic. David Popovici este un sportiv extraordinar și pare să aibă un caracter foarte frumos, ceea ce este mai important decât orice. Toate felicitările pentru ceea ce a obținut până acum. Performanțele lui sunt extraordinare”, a spus Dennis Politic în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Exclusiv Dinamo” de la ProSport.

Fotbalistul din Ștefan cel Mare, a dezvăluit cum s-a apucat de fotbal. Primii pași i-a făcut la CSM Codlea, înainte de a ajunge la FC Brașov, iar apoi în „curtea” gigantului Manchester United.

”Mereu am fost un copil activ. Mi-a plăcut sportul! Baschetul este primul sport pe care l-am făcut. După aceea, m-au dat la înot. Apoi, a venit antrenorul de la CSM Codlea după mine și așa m-am apucat de fotbal”, a completat Politic.

Dennis Politic nu vrea să audă de alcool și cluburi: ”Nu le frecventez!”

Dennis Politic se descrie ca fiind unul dintre cei mai ”cuminți” jucători din Superliga! Poate cel mai important fotbalist al lui Dinamo a mărturisit că nu vrea să audă de alcool, iar în cluburi merge doar alături de colegii de echipă.

Tânărul dinamovist este cu gândul doar la fotbal, dar i-a înțeles și pe cei de la Manchester City, care au făcut show total după ce au cucerit tripla istorică în sezonul trecut.

”Nu sunt un băiat care să frecventeze cluburile! Acolo (n.r. în Anglia) este o tradiție: Christmas Party. Fiecare club face chestia asta de Crăciun. Pentru ei (n.r. se lasă greu), eu nu consum alcool de fel. Și doar am mers ca să fiu cu echipa. Cred că este benefic echipei să fim toți uniți, împreună. Dar nu s-a mers în club, s-a mers într-un pub, tot tradițional englez.

Cred că sunt momente în care trebuie să fii serios, să muncești, să fii profesionist, iar după ce ai un rezultat ca Manchester City, care câștigă tripla, antrenorul n-are nimic împotriva să-ți dea câteva zile libere și să te lase să te simți puțin bine”, a spus Dennis Politic.

CITESTE SI:

Reacția FRF, după decizia luată de UEFA. Unde s-ar putea juca Israel – România

Ionel Dănciulescu abia așteaptă să lucreze cu Lupescu

Dennis Politic nu concepe să rateze victoria la Sibiu

Un gând despre &8222;Dezvăluirile lui Dennis Politic I Cum s-a apucat de fotbal și ce detestă cel mai mult&8221;

Lasă un răspuns