Care este adevăratul motiv al plecării lui Vlad Iacob de la Dinamo: ”Am cerut alte lucruri pentru Dinamo”

Vlad Iacob a părăsit Dinamo în data de 17 august al acestui an, după mai multe inconveniente între el și Ovidiu Burcă, dar și fiind destituit din funcția de administrator special a lui Dinamo.

Fostului administrator special din Ștefan cel Mare, a dezvăluit adevăratul motiv din spatele plecării sale fulgerătoare de la Dinamo, după ce a fost îndepărtat din conducerea clubului nostru.

Lui Vlad Iacob i s-a propus o altă funcție de conducere în cadrul clubului, însă a refuzat din start propunerea, deoarece nu a crezut în proiectul care i-a fost prezentat.

”Am ales să refuz poziția care mi-a fost oferită de cei de la Red&White și în urma acelui răspuns…Nici măcar nu s-a ajuns la detalii, din cauza datoriilor foarte mari sunt convins că administratorul judiciar n-ar fi aprobat la momentul respectiv un astfel de contract, am fi avut niște discuții în acest sens.

A fost cel mai probabil o cacealma, nu am intrat în detalii pentru că nu am crezut în proiect! Eu am cerut alte lucruri pentru Dinamo, să fie păstrat proiectul așa cum a fost el discutat inițial cu cei de la Red&White, să fie acceptat un investitor majoritar, dacă nu avem certitudinea că putem avea mai mulți investitori minoritari, nu văd de ce am evita apariția unui investitor majoritar!

Eu nu văd o problemă și chiar sunt cumva surprins de faptul că foarte mulți suporteri au preluat această realitate pe care o propun cei de la R&W! Fie avem un patron, dau exemplele Gigi Becali sau Adrian Mititelu, fie avem un buget limitat și o creștere organică.

Lucrurile nu stau așa, există și varianta finanțării sănătoase și serioase a clubului alături de un management profesionist și de un proiect foarte bine făcut! Nu există doar varianta în care cineva vine, lasă clubul într-o gaură neagră și pleacă”, a spus Vlad Iacob în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Exclusiv Dinamo” de la ProSport.

Vlad Iacob dă cărțile pe față despre relația cu Ovidiu Burcă, la două luni de la plecarea de la Dinamo

”Legat de relația cu Ovidiu Burcă, pot să spun că eu am avut toată transparența față de el și că am avut o relație bună, însă în prezent pot să spun că nu înțeleg în ce mod este relația noastră și sunt dezamăgit!

Eu luasem în proporție de 90% decizia să vin la Dinamo cu aproximativ șase săptămâni înainte de numirea mea oficială, dacă nu mai mult. Decizia cooptării lui Ovidiu Burcă și discuțiile cu Gabi Glăvan despre alegerea unui antrenor, am discutat foarte mult și cu alți oameni din fotbal sau din jurul clubului Dinamo, foști fotbaliști de la Dinamo. Decizia a venit ulterior, eu mi-am asumat venirea lui la Dinamo, nu am venit împreună.

Nu el a fost cel care l-a abordat pe Șerdean, ci eu, lucrurile au stat exact așa. Consider că decizia la momentul respectiv a fost bună, am văzut în Ovidiu Burcă un antrenor tânăr, cu o viziune modernă, am luat în considerare și alte opțiuni, după care el mi s-a părut cel mai potrivit. Am avut încredere și în recomandarea lui Gabi și consider că pentru sezonul precedent a fost decizia potrivită. În prezent, lucrurile nu mai stau la fel, încă din ultimele luni ale mandatului meu n-au mai stat la fel.

N-au mai stat la fel din momentul în care el nu s-a mai ocupat doar de partea sportivă și a fost distras de alte zone ale clubului. S-a implicat în zona administrativă, în proiectul de crowdfunding cu Red&White.

Eu consider că el a ieșit din zona sportivă, de unde ar fi trebuit să rămână, din zona care îi plăcea”, a mai declarat Vlad Iacob.

Iacob a venit la Dinamo într-un moment delicat pentru club și, alături de Ovidiu Burcă, a menținut clubul pe linia de plutire în Liga 2, până la ”instalarea” noilor acționari ai clubului, care au adus și stabilitate la nivel financiar.

Pe 17 august a acestui an, Vlad Iacob a fost demis de la Dinamo după ce Adunarea Generală a Acționarilor a decis schimbarea administratorului special.

CITESTE SI:

Vlad Iacob a dezvăluit adevăratul motiv care a dus la ruptura de Andrei Nicolescu

Vlad Iacob dă cărțile pe față. Care au fost cauzele rupturii ”prieteniei” cu Ovidiu Burcă

Video I Concluzia lui Nicușor Negru după victoria cu Chambery

Un gând despre &8222;Care este adevăratul motiv al plecării lui Vlad Iacob de la Dinamo: ”Am cerut alte lucruri pentru Dinamo”&8221;

Lasă un răspuns