Conferință de presă I Promisiunea lui Lucas Alves, înaintea meciului cu Iașul

Dinamo se pregătește de partida cu Politehnica Iași și implicit să treacă de perioada grea prin care trece în planul sportiv.

melimeloparis.ro

După 13 etape, Dinamo se află pe penultimul loc în SuperLiga, cu două victorii, trei egaluri și opt înfrângeri.

Dinamo Bucureşti o întâlnește pe Poli Iaşi, vineri, 27 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, într-o partidă din etapa a 14-a a Superligii.

Joi, la conferinţa de presă premergătoare jocului cu Poli Iaşi, Lucas Alves (31 de ani) l-a însoțit pe antrenorul Ovidiu Burcă.

Fundașul din Ștefan cel Mare, a prefațat partida de mâine seară și spera ca Dinamo să își revină din punct sportiv și să înceapă să adune puncte. Fotbalistul brazilian, are ceață pe ochi și nu înțelege de ce echipa din care face parte, pe zi ce trece e afundă în mediocritatea subsolului Superligii României.

”Nu suntem fericiți. Am pierdut etapa trecută, 0-4, dar vom da totul pentru a câștigat cu Poli Iași.

Nu știu ce s-a întâmplat la meciul cu Hermannstadt. Am greșit mult, deși cu CFR Cluj jucasem bine. Am început bine, am dat un gol care a fost anulat, iar apoi au înscris ei repede și am fost dezorganizați. Nu am mai putut respecta planul. Acum vom da totul pentru a câștiga cu Poli Iași. Suntem pregătiți pentru meci.

Avem nevoie de victorie pentru că suntem pe penultimul loc. Poate fi un nou început. Noi nu renunțăm. Ne antrenăm din greu pentru a schimba situația din clasament.

Dacă vom câștiga câteva meciuri, vom intra pe drumul cel bun. Toți suntem conștienți că e o situați grea și trebuie să dăm mai mult. Trebuie să vorbim mai puțin ș i să arătăm mai mult pe teren. E normal ca fanii să nu fie fericiți. Vorbim mereu în vestiar și vrem să redresăm lucrurile”, a spus Lucas Alves la conferința de presă.

Ovidiu Burcă e încrezător înaintea meciului cu Poli Iași: ”Avem forța să schimbăm situația”

La conferința de presă, Burcă a spus că își asumă responsabilitatea pentru 0-4 cu Hermannstadt, dar că este sigur că echipa își va reveni.

”Înainte să vorbim despre meci, vreau să fac niște lămuri. Ce s-a întâmplat la meciul cu Hermannstadt e responsabilitatea mea. Nu am fost inspirat în a gestionat pauza competițională. Totul a mers foarte prost. Îmi asum total ce s-a întâmplat la Sibiu.

Vreau să îi asigur pe fani că a fost un accident și că echipa nu va mai arăta așa. Poate am pus și o presiune prea mare la acest meci. Din dorința de a crește nivelul echipei, am făcut mici greșeli. La cum am arătat cu CFR Cluj, am crezut că va fi un declic. Nu cred că e niciun dinamovist mulțumit de locul în clasament. Dar avem forța să schimbăm situația.

Când câștigi ești lăudat, când pierzi ești singur. Dar nu e nicio ruptură între mine și conducere. Sunt susținut. Am discutat cu cei din conducere, Sunt la dispoziția lor oricând doresc. Am avut o discuție constructivă. E normal să avem un dialog.

Avem condiții de cel puțin locul 10 și e datoria noastră să întoarcem situația. Dar am încredere în lot și sunt sigur că echipa va avea reacție. E clar că atunci când lucrurile nu merg bine, există multe voci care își spun opinia. Dar sunt liniștit și concentrat la ce am de făcut.

E greu să retrogradezi, să revii imediat și să fii performant. Întoarcerea în primă ligă vine la pachet cu o serie de frământări. E una dintre situațiile foarte complexe. Din afară e ușor să arăți cu degetul, dar sunt puțini oameni care au avut de-a face cu o situația atât de complexă.

Sunt sigur că echipa va avea altă față la meciul de mâine. Lăsați-mă să fiu rupt de realitate și să am încredere totală în echipa mea. Jucătorii au ajuns la un nivel bun, ne cunoaștem, iar acum cred că veți vedea altă echipă. Vreau să mă concentrez la ceea ce am de făcut”, a spus Ovidiu Burcă la conferința de presă.

Dinamo are un start foarte slab. Are 9 puncte (două victorii, 3 egaluri, 8 înfrângeri), în 13 etape și e pe 15. Doar FC Botoșani (6 puncte) să mai prost decât echipa noastră.

Biletele pentru meciul cu Poli Iași

Partida dintre Dinamo București și Poli Iași, se va disputa pe Arena Națională, vineri, 27 octombrie, la ora 20:30 și contează pentru etapa a 14-a din Superliga României.

Așadar, Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1 VIP 1: 120 lei;

Tribuna 1 VIP 2: 80 lei;

Tribuna 2: 35 lei;

Family Zone: 35 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): variază între 35 și 24,50 lei;

Peluză: 25 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arena Națională”.

Programul caselor de bilete:

Joi (26/10)

Interval orar: 12:00 – 20:00. Acestea se pot procura de pe Pierre de Coubertin.

Vineri (27/10)

Interval orar: 16:00 – 21:30. Acestea se pot procura de pe Maior Coravu și Pierre de Coubertin.

Până la finalul anului, Dinamo va mai juca cu:

• Poli Iași (27 octombrie / Liga 1 / acasă);

• FC Bihor Oradea (3 noiembrie / Cupa României / deplasare);

• UTA Arad (6 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• CSU Craiova (11 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• FCSB (25 noiembrie / Liga 1 / acasă);

• Sepsi (2 decembrie / Liga 1 / deplasare);

• Oțelul Galați (6 decembrie / Cupa României / acasă);

• FCU Cluj (9 decembrie / Liga 1 / acasă);

• FC Botoșani (16 decembrie / Liga 1 / acasă);

• FC Voluntari (20 decembrie / Liga 1 / acasă).

CITESTE SI:

Variantă incredibilă dacă pleacă Ovidiu Burcă: ”Să nu se spună că fac presiune asupra băiatului”

Ovidiu Burcă, băgat în ședință de urgență, după meciul cu Poli Iași

Ovidiu Burcă e încrezător înaintea meciului cu Poli Iași: ”Avem forța să schimbăm situația”

2 gânduri despre &8222;Conferință de presă I Promisiunea lui Lucas Alves, înaintea meciului cu Iașul&8221;

Lasă un răspuns