Andrei Cristea a spus lucrurilor pe nume! Care este problema jucătorilor de la Dinamo

Dinamo și Poli Iași au înregistrat o remiză ”albă”, 0-0, în etapa a 14-a din Superliga.

În urma acestui meci, Dinamo rămâne pe locul 15 în Superliga, cu zece puncte obținute după 14 meciuri jucate și a ajuns la 8 meciuri la rând fără victorie în campionat.

Andrei Cristea (39 de ani), fost jucător la Dinamo și la Poli Iași, a văzut meciul dintre cele două formații și a dat verdictul. Fostul atacant din Ștefan cel Mare este de părere că unii jucători de la Dinamo se confruntă cu lipsa de personalitate.

”Am văzut și jucători buni la Dinamo. Mie îmi place mult Ilic, un jucător foarte bun. Politic, un jucător cu calități, dar care deocamdată nu reușește să se exprime.

Ce văd eu o problemă la Dinamo, parcă văd așa o lipsă de personalitate în unele momente. L-am văzut și pe Ghezali, s-a eliberat bine, dar nu a dat la poartă, a pasat înapoi. Poate ar merita mai multă încredere și Ahmed Bani, un stângaci…”, a spus Andrei Cristea.

Reacția lui Andrei Nicolescu după Dinamo – Poli Iași 0-0

Administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare a vorbit despre situația critică în care se află echipa, declarând încă o dată că Ovidiu Burcă are susținere totală.

“Asta e cea mai mare dezamăgire din seara asta, că nu am reușit să înscriem. Nu neapărat rezultatul, dar faptul că nu reușim să înscrie, e greu. Când ai mai multe rezultate de genul ăsta, să îți revii la ceea ce știi că ești, e foarte greu.

E normal la asemenea rezultate. Se simțeau altfel dacă marcau.

Atunci când e o criză aparentă, să schimbi ceva în timpul sezonului, înseamnă adâncirea crizei. Conceptul este să facem o analiză exactă, completă spre final de competiție. Eu zic că nu o să fiu tot așa atunci.

Avem un transfer care, chiar și acum în moment de criză, cred că este foarte bun, portarul. Alte transferuri par mai puțin reușite, dar până în iarnă o să pară mai reușite.

Hai să nu vorbim de o apocalipsă. Chiar și în decembrie o să fie doar jumătatea competiției. Nu cred că programul este o problemă, sunt aceeași jucători, e vorba de mentalitatea lor, de încredere. Aici trebuie lucrat. Cel mai rău mă doare că nu reușesc să înscrie.

Suntem într-un moment dificil, încercăm să găsim soluții pe lângă ce facem acum. Ovidiu Burcă e vectorul principal, este cel care cred că va reuși să-i scoată din această criză”, a declarat Andrei Nicolescu, la finalul partidei dintre Dinamo și Iași.

Programul ”câinilor” în următoarele trei etape

Etapa 2 din Cupa României, grupa C

Vineri, 3 noiembrie

Ora 20:30

FC Bihor – DINAMO

Etapa 15 din Superliga

Luni, 6 noiembrie

Ora 18:00

UTA Arad – DINAMO

Etapa 16 din Superliga

Duminică, 12 noiembrie

Ora 16:00

Universitatea Craiova – DINAMO BUCUREȘTI

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu dă asigurări că echipa va fi întărită în iarnă. Ce sume de bani este dispus să ofere pentru transferuri

Continuă valul de critici la adresa lui Ovidiu Burcă: ”A schimbat de vreo trei ori așezarea ”haitei”, de nu s-a mai înțeles nimic”

Ovidiu Burcă, apărat de către Florin Prunea. Anunț important despre datoria pe care Dinamo o datora fostului portar

Un gând despre &8222;Andrei Cristea a spus lucrurilor pe nume! Care este problema jucătorilor de la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns