Andrei Nicolescu dă asigurări că echipa va fi întărită în iarnă. Ce sume de bani este dispus să ofere pentru transferuri

Dinamo nu trece deloc printr-o perioadă bună, din punct de vedere sportiv.

”Câinii” ocupă locul 15 în clasament, cu 10 puncte, iar suporterii dinamoviști devin tot mai sceptici că echipa antrenată de Ovidiu Burcă se va putea salva de la retrogradare.

După ce mai multe glorii dinamoviste au tras un semnal de alarmă cu privire la valoarea lotului de la Dinamo, cei din acționariatul lui Dinamo București au ieșit în față și au transmis că în iarnă vor avea loc mutări importante.

Andrei Nicolescu, anunță patru transferuri importante la Dinamo, care urmează să fie realizate în iarnă.

Administratorul special al clubului nostru, i-a asigurat pe fani că noile achiziții vor fi reprezentate de fotbaliști cu cote importante pe site-ul de specialitate Transfermarkt.

”În iarnă vom încerca să luăm cele mai bune decizii și să vedem ce trebuie schimbat. Să aducem 3-4 jucători care să se poată integra rapid. Evident că vom face aceste transferuri, dar depinde ce înțelege suporterul din asta.

Ca să nu dau sume. Nu putem aduce un jucător cu un salariu de 30.000, ca să ne raportăm la cel mai mare salariu din ligă.

Nu putem să aducem jucători de un milion de euro. Ca valoare individuală vor fi de 400.000 sau 500.000, adică valoare pe Transfermarkt.

Nu vorbim aici de valoarea transferului. Depinde de context dacă e mult, poate să fie un efort în sensul acesta. Dar să vedem unde o să fim la iarnă”, a declarat Andrei Nicolescu.

Având în vedere situația de față, dar și faptul că Dinamo nu a mai câștigat un meci în campionat din august, foști fotbaliști emblematici din Ștefan cel Mare, au început să tragă semnale de alarmă. Giani Kiriță a spus că Dinamo trebuie să facă 5 transferuri de urgență pentru a nu avea emoții în privința retrogradării la finalul sezonului.

De asemenea, Cristi Puhac a avut o reacție fără milă după ce a văzut Dinamo – Poli Iași 0-0 și s-a legat tot de lotul lui Ovidiu Burcă: „Ce jucători a adus Dinamo? Sunt niște fotbaliști limitați!”, a tunat și fostul fundaș.

Dinamo a remizat cu Poli Iași, scor 0-0, în etapa cu numărul 14 în Superligă.

”Câinii” au cel mai slab atac din Superligă, cu doar 8 goluri reușite, iar în ultimele 6 etape aceștia au marcat un singur gol, în remiza, scor 1-1, cu CFR Cluj.

Programul ”câinilor” în următoarele trei etape

Etapa 2 din Cupa României, grupa C

Vineri, 3 noiembrie

Ora 20:30

FC Bihor – DINAMO

Etapa 15 din Superliga

Luni, 6 noiembrie

Ora 18:00

UTA Arad – DINAMO

Etapa 16 din Superliga

Duminică, 12 noiembrie

Ora 16:00

Universitatea Craiova – DINAMO BUCUREȘTI

CITESTE SI:

Continuă valul de critici la adresa lui Ovidiu Burcă: ”A schimbat de vreo trei ori așezarea ”haitei”, de nu s-a mai înțeles nimic”

Ovidiu Burcă, apărat de către Florin Prunea. Anunț important despre datoria pe care Dinamo o datora fostului portar

Video I Partea plină a paharului văzută de Ovidiu Burcă după remiza cu Poli Iași

3 gânduri despre &8222;Andrei Nicolescu dă asigurări că echipa va fi întărită în iarnă. Ce sume de bani este dispus să ofere pentru transferuri&8221;

Lasă un răspuns