Anunțul momentului: ”Nu e târziu să mă implic financiar la Dinamo”

Dinamo a pierdut partida din deplasare cu UTA Arad, scor 1-2, în etapa a 15-a din Superliga României.

lensa.ro

”Câinii” au deschis scorul prin Politic, însă arădenii au reușit să întoarcă rezultatul și să obțină victoria în prelungiri, în urma unui gol marcat din penalty.

Astfel, UTA Arad a încheiat turul campionatului la trei lungimi distanță de ultimul loc de play-off, deși în startul sezonului arădenii păreau că se luptă să se salveze de la retrogradare.

Antrenorul UTA-ei a vorbit după meciul câștigat în prelungiri de echipa sa și a recunoscut că Dinamo ar fi meritat să obțină cel puțin un punct din duelul disputat la Oradea.

Anunțul cel mai important pentru suflarea dinamovistă, a fost acela în care ”Puriul” nu a renunțat la acest scenariu, mai ales că echipa sa de suflet nu trece în prezent prin cele mai bune momente.

Mai în glumă, mai în serios, antrenorul anunță că a obținut inclusiv acceptul familiei pentru a cumpăra clubul:

”Dinamo rămâne Dinamo pentru mine. Cu mare drag m-aș întoarce, n-ai cum să nu te întorci la o echipă la care ai jucat și ai avut performanțe. Am vrut să mă implic financiar.

Primul lucru am întrebat pe domnul Badea, el deține palmaresul, el tot ce-i legat de Dinamo, după 2003, sau când, el a zis că nu e momentul, știa mai bine de ce nu e momentul.

Chiar a fost interesant. M-am înțeles și cu Șerdean, sau cum îl cheamă, cel care avea acțiunile. Greșeala mare a fost că m-am interesat de acțiuni, asta i-a deranjat, de asta m-au dat la o parte. Am vrut să cumpăr Dinamo, domnul Badea mi-e martor”, a dezvăluit Rednic.

Întrebat dacă are și capacitatea financiară de a investii în Dinamo, Rednic a afirmat: ”Da, am bani! Am primit și acordul familiei, asta contează. Mi-au dat OK. Nu-i nimic pierdut, nu e prea târziu. Cum văd eu situația, nu s-a schimbat mare lucru”.

CITESTE SI:

”Câinii” contestă arbitrajul din duelul cu UTA Arad

Contestat tot mai puternic, Ovidiu Burcă face anunțul legat de viitorul său în Ștefan cel Mare

Mircea Rednic a analizat meciul cu Dinamo: ”Suporterii nu mai au răbdare”

Lasă un răspuns