Andrei Nicolescu reacționează după eșecul cu UTA Arad

Înfrângerea dramatică suferită în fața UTA-ei nu rămâne fără ecou.

Dinamo părea să plece cu un punct de la Oradea, însă UTA a obținut un penalty în minutele de prelungiri și a tranșat disputa în favoarea ei, scor 2-1. Cum seria neagră se prelungește, iar suporterii și-au pierdut răbdarea, acționarii majoritari sunt nevoiți să ia atitudine.

Astfel, administratorul special de la Dinamo, Andrei Nicolescu a avut o primă reacți după meciul de luni seară.

Oficialul din Ștefan cel Mare, a dezvăluit că echipa are o stare de spirit foarte bună în ultimul timp și că speră ca acest lucru să ducă la revirimentul formației.

“Am stat în această perioadă cu echipa timp de 4-5 zile, am reuşit, împreună cu echipa, să creăm o emulaţie şi o stare de spirit extraordinară. Ați văzut şi în meci (n.r. cu UTA Arad).

Este un meci pe care l-am pierdut absolut nemeritat. Din păcate, am trecut din zona aia de a fi foarte egoiști în cealaltă extremă. Și aici mă refer, în primul rând, la Ghezali.

Sunt două situații în care Ghezali dacă trage la poartă închide meciul și nu mai avem aceste discuții. Starea de spirit este foarte bună. Am avut niște discuții cu toată lumea”, a spus Andrei Nicolescu.

În plus, administratorul special de la Dinamo a vorbit despre zvonurile în legătură cu o bătaie în vestiare și a negat că ar fi avut loc vreun astfel de incident.

”Nu există bătăi în vestiar sau alte lucruri de acest gen. Noi dacă reușim să menținem această stare, vom câștiga duminică. Am avut meciul în mână. Repet, dacă avem aceeaşi stare de spirit, aceeași emulație.

Pe mine m-au impresionat şi îmi pare rău că nu am câştigat cu UTA. Eu nu zic de minutul 78, dar gândiți-vă câte ocazii am avut în prima repriză. Puteam închide meciul”, a completat Andrei Nicolescu.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe penultimul loc în clasamentul din Superliga, cu zece puncte, având un avans de doar trei puncte față de codașa FC Botoșani.

Până la finalul anului, Dinamo va mai juca cu:

• CSU Craiova (12 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• FCSB (26 noiembrie / Liga 1 / acasă);

• Sepsi (2 decembrie / Liga 1 / deplasare);

• Oțelul Galați (6 decembrie / Cupa României / acasă);

• FCU Cluj (9 decembrie / Liga 1 / acasă);

• FC Botoșani (16 decembrie / Liga 1 / acasă);

• FC Voluntari (20 decembrie / Liga 1 / acasă).

CITESTE SI:

Anunțul momentului: ”Nu e târziu să mă implic financiar la Dinamo”

”Câinii” contestă arbitrajul din duelul cu UTA Arad

Contestat tot mai puternic, Ovidiu Burcă face anunțul legat de viitorul său în Ștefan cel Mare

Lasă un răspuns