Video I Ioan Andone: ”Dinamo a pierdut nemeritat”

Meciul cu UTA a adus o nouă înfrângere pentru Dinamo în campionat și situația noastră devine tot mai grea.

mobilalaguna.ro

Dinamo a fost învinsă de UTA Arad, 1-2, și a ajuns la nouă meciuri consecutive fără victorie în SuperLigă.

În urma acestui nou eșec, ”câinii” au încheiat turul pe penultimul loc, direct retrogradabil, cu doar 10 puncte acumulate.

Ioan Andone susține că echipa noastră, antrenată de Ovidiu Burcă se află într-un moment extraordinar de dificil și consideră că Dinamo are șanse foarte mici să se salveze de la retrogradarea înapoi în Liga 2.

”Încep cu Dinamo că îmi pare rău de tot de rezultat, dar jocul per ansamblu a fost destul de bun. UTA, care arătase bine la Constanța, arătase bine și contra lui FC U Craiova… Mă așteptam să joace altfel, și terenul, ploaia… Am văzut explicațiile pe care le dădeau antrenorii după.

Eu zic că Dinamo a pierdut nemeritat acolo. Mi-a părut tare rău că nu au reușit să acumuleze un punct sau trei, pentru că Dinamo are nevoie ca de aer de puncte. Dacă mai continuă 4-5 meciuri să nu acumuleze puncte, eu cred că se duc spre retrogradare, din păcate.

Trebuie să fim realiști și să spunem ceea ce vedem. Dacă va continua seria asta fără să acumuleze puncte, va fi foarte greu să se salveze de la retrogradare”, a spus Ioan Andone, la ProSport Live.

Video I Ioan Andone: ”Dinamo are nevoie ca de aer de puncte”

Reacția lui Andrei Nicolescu după eșecul cu UTA Arad

Administratorul special de la Dinamo, Andrei Nicolescu a avut o primă reacți după meciul de luni seară.

Oficialul din Ștefan cel Mare, a dezvăluit că echipa are o stare de spirit foarte bună în ultimul timp și că speră ca acest lucru să ducă la revirimentul formației.

“Am stat în această perioadă cu echipa timp de 4-5 zile, am reuşit, împreună cu echipa, să creăm o emulaţie şi o stare de spirit extraordinară. Ați văzut şi în meci (n.r. cu UTA Arad).

Este un meci pe care l-am pierdut absolut nemeritat. Din păcate, am trecut din zona aia de a fi foarte egoiști în cealaltă extremă. Și aici mă refer, în primul rând, la Ghezali.

Sunt două situații în care Ghezali dacă trage la poartă închide meciul și nu mai avem aceste discuții. Starea de spirit este foarte bună. Am avut niște discuții cu toată lumea”, a spus Andrei Nicolescu.

În plus, administratorul special de la Dinamo a vorbit despre zvonurile în legătură cu o bătaie în vestiare și a negat că ar fi avut loc vreun astfel de incident.

”Nu există bătăi în vestiar sau alte lucruri de acest gen. Noi dacă reușim să menținem această stare, vom câștiga duminică. Am avut meciul în mână. Repet, dacă avem aceeaşi stare de spirit, aceeași emulație.

Pe mine m-au impresionat şi îmi pare rău că nu am câştigat cu UTA. Eu nu zic de minutul 78, dar gândiți-vă câte ocazii am avut în prima repriză. Puteam închide meciul”, a completat Andrei Nicolescu.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe penultimul loc în clasamentul din Superliga, cu zece puncte, având un avans de doar trei puncte față de codașa FC Botoșani.

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu reacționează după eșecul cu UTA Arad

Anunțul momentului: ”Nu e târziu să mă implic financiar la Dinamo”

”Câinii” contestă arbitrajul din duelul cu UTA Arad

Lasă un răspuns