Andrei Nicolescu a spus tot! Când iese Dinamo din insolvență

Conducerea clubului Dinamo, a dezvăluit ce datorii mai trebuie să achite clubul pentru a ieși din insolvență.

Dinamo București a fost la un pas să intre în faliment la începutul acestui an, dar acțiunile au fost preluate de Red&White Management, iar noii acționari au achitat datoriile urgente.

După aceea, în toamnă, aprobarea planului de reorganizare modificat, care a redus mult emoțiile ”câinilor”, însă ieșirea din insolvență se va petrece abia după ce instanța va da o decizie definitivă.

În acest moment, decizia judecătorului sindic este contestată în instanță cu patru apeluri, cu toate acestea, Andrei Nicolescu nu are emoții că acestea ar putea bloca situația și spune că așteaptă decizia definitivă a instanței pentru a achita sumele restante către ANAF.

Administratorul special de la Dinamo, a anunțat că, după lămurirea acestei situații, datoriile care vor rămâne de plătit se învârt în jurul sumei de 1.200.000 de euro.

”Avem un apel la modificarea de plan, de fapt sunt patru apeluri. Acel moment, momentul în care va rămâne definitivă hotărârea privind aprobarea, din tabăra Fabbrini, da, acela e momentul care ne dă și nouă posibilitatea să închidem toate restanțele financiare, acum au rămas doar niște datorii către ANAF din planul de reorganizare.

(n.r. suma care ar rămâne de achitat după aprobarea planului de reorganizare) Cred că undeva 1.150.000 sau 1.200.000 de euro. Noi așteptăm acel moment, ca după aceea să închidem această problemă și să putem să solicităm administratorului judiciar să facă cererea către judecătorul sindic să ieșim din insolvență”, a dezvăluit Andrei Nicolescu, la ProSport Live.

CITESTE SI:

Motivul decăderii din acest sezon a lui Lamine Ghezali: ”Pe el l-a dat mult în spate”

”Il Luce” i-a dat răspunsul lui Dinamo și a anunțat stadiul discuțiilor

Schimb de replici între Andrei Nicolescu și Dorinel Munteanu

2 gânduri despre &8222;Andrei Nicolescu a spus tot! Când iese Dinamo din insolvență&8221;

  1. @ V-ați interesat bă de Abdulkerim Çakar și de Berkan Kupelikilinc , ? Dacă i-a scos Șumudică din lot, de la turci, probabil că în fotbalul românesc ar putea chiar să se impună, arătând valoarea cu care au fost acreditați de școlile vest-europene de fotbal, ?

Lasă un răspuns