Mircea Rednic în război cu Zăvăleanu: ”Trebui să-și vadă de treabă”

Mircea Rednic a spus lucrurilor pe nume după victoria cu Dinamo din ultima etapă a turului de campionat.

lensa.ro

”Puriul” a lansat un nou atac virulent la adresa lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, despre care a spus că vorbește prea mult.

”Cei care m-au dat afară au dispărut în momentele grele. Nu-mi place de administratorul ăsta judiciar care apare foarte mult la televizor. Nu mă refer la Nicolescu (n.r. – Andrei Nicolescu), vorbesc de Zăvăleanu (n.r. – Răzvan Zăvăleanu). Apare foarte mult, prea mult îl băgați în seamă și își dă el cu părerea.

El e pus acolo să gestioneze banii care vin din altă parte. Când mai aud că spune ‘Dinamo mi-a intrat la suflet’… Și mie mi-a intrat când iau 12.000 de euro pe lună că atât ia, 11.000 plus TVA. Și nu face nimic. Vine să-și dea cu părerea de antrenor, de toată lumea…

El tot zice să vină banii, vin banii, dar cum vin? El ar trebui să-și vadă de treabă pentru că după ce am plecat eu, în anul ăla în care eram insolvență, un milion și ceva au fost cheltuielile și el trebuia să gestioneze mult mai bine.

El la orice își ia bani, ce merite a avut la transferul lui Sorescu? Nu a avut niciun merit și și-a luat 6% din suma de transfer care a fost vreo 800.000. Vorbește cam mult el acolo, ar trebui să-i lase pe oamenii care se pricep”, susține Rednic.

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu a spus tot! Când iese Dinamo din insolvență

Motivul decăderii din acest sezon a lui Lamine Ghezali: ”Pe el l-a dat mult în spate”

”Il Luce” i-a dat răspunsul lui Dinamo și a anunțat stadiul discuțiilor

Lasă un răspuns