Motivul decăderii din acest sezon a lui Lamine Ghezali: ”Pe el l-a dat mult în spate”

Dinamo București a fost foarte aproape la Oradea de a obține prima victorie a toamnei, însă la finalul partidei s-a recunoscut învinsă.

melimeloparis.ro

Echipa pregătită de Ovidiu Burcă nu a mai câștigat în prima ligă din etapa a 6-a, prin urmare termină turul de campionat pe penultimul loc, cu doar 10 puncte adunate în 15 partide.

Dinamo este una dintre formațiile care își creează acțiuni de poartă, dar pe care foarte rar le și finalizează.

În cadrul emisiunii ProSport Live, Andrei Nicolescu, a explicat de ce Lamine Ghezali nu se mai ridică la nivelul evoluțiilor pe care le-a avut sezonul trecut în tricoul lui Dinamo.

Atacantul crescut de francezii de la St. Etienne, transferat de Dinamo București în vara lui 2022 a fost unul dintre principalii artizani ai ”câinilor” în promovarea miraculoasă în Superliga. Lamine Ghezali și-a atins apogeul în finalul sezonului petrecut în Liga 2, fiind decisiv inclusiv în meciurile de baraj cu FC Argeș, reușind să marcheze în ambele manșe.

”Pe el l-a dat mult în spate la începutul campionatului (n.r. pubalgia pe care a suferit-o). Imediat după cantonament l-a apucat și a avut o perioadă în care a jucat cu durere, fără să aibă rezultate sau să aibă ceva notabil. După care a trebuit să stea, după care să revină”, a afirmat Andrei Nicolescu.

Lamine Ghezali (24 de ani), a jucat în meciurile de baraj cu FC Argeș având dureri, însă a fost decisiv pentru Dinamo București, însă a stat pe bară mai multe etape la începutul acestui sezon, din cauza unei pubalgii, iar revenirea sa în angrenajul echipei nu a amintit de fotbalistul căruia galeria lui Dinamo începuse să îi scandeze constant numele în timpul meciurilor.

CITESTE SI:

”Il Luce” i-a dat răspunsul lui Dinamo și a anunțat stadiul discuțiilor

Schimb de replici între Andrei Nicolescu și Dorinel Munteanu

Dinamo va depun memoriu la FRF privind arbitrajul

Lasă un răspuns