Schimb de replici între Andrei Nicolescu și Dorinel Munteanu

Schimb de replici dure pe axa Dinamo – Oţelul, după ce Adrian Nicolescu a criticat echipa pregătită de Dorinel Munteanu.

evomag.ro

Acţionarul lui Dinamo nu este invidios pe locul din clasament al celor de la Oţelul și criticând filosofia de joc impusă de Dorinel Munteanu la Oțelul. Ba mai mult, oficialul dinamovist a spus că echipa noastră nu ar putea evolua în acelaşi stil.

Replica nu s-a lăsat mult aşteptată, iar Dorinel Munteanu l-a făcut praf pe Nicolescu în stilul său caracteristic, precizând că nu a auzit în viaţa lui de Andrei Nicolescu.

”Nu aş putea să lucrez în sistemul de la Oţelul. Nu cred că un club ca Dinamo ar putea performa în sistemul ăla. Asta e părerea mea subiectivă. Mă refer la modul de a juca, la exprimarea echipei. Eu sincer nu mă pot uita la meciurile pe care le joacă Oţelul Galaţi”, a declarat Andrei Nicolescu.

”Cine e Andrei Nicolescu? N-am auzit de el, poate să spună ce vrea. Bine, în general preşedinţii ar trebui să-şi vadă de treaba lor, de administrarea cluburilor pe care le reprezintă, nu să comenteze jocul unei echipe sau alta. Sincer, eu habar n-aveam de el până acum”, a fost replica lui Dorinel Munteanu.

După 15 etape desfăşurate din actualul sezon al Superligii, Dinamo ocupă locul 15, cu numai 10 puncte strânse.

De cealaltă parte, Oţelul Galaţi este pe locul 11 în clasament, cu 17 puncte adunate în 15 meciuri.

CITESTE SI:

Dinamo va depun memoriu la FRF privind arbitrajul

Handbal I Modificare în programul duelului Dinamo București – Fuchse Berlin

”Trebuie să avem o discuție bărbătească”

Lasă un răspuns