Giani Kiriță, ironic: ”Băiatule, faci saună cu băieții!”

Dinamo nu se regăseşte de la promovarea în Superligă. ”Câinii” au încheiat turul de campionat pe penultimul loc, cu doar două victorii, cel mai slab golaveraj (-17) şi doar 10 puncte acumulate.

melimeloparis.ro

Iar situaţia nu se anunţă mai luminoasă și care pare fără ieşire în momentul de faţă, iar Giani Kiriţă (46 de ani) a avut o reacţie nervoasă după ultimele rezultate ale ”câinilor”.

De data aceasta, în vizorul fostului fotbalistului din Ștefan cel Mare, a intrat Andrei Nicolescu, administrator special și acționar al clubului Dinamo București.

Giani Kiriță l-a atacat dur pe Andrei Nicolescu și i-a reproșat acestuia modul în care conduce Dinamo. Acesta, a dezvăluit că Nicolescu este mult prea apropiat de jucătorii antrenați de Ovidiu Burcă.

”I-aș spune așa lui Nicolescu: Tu, băi, băiatule am auzit că faci saună cu băieții! Eu așa am auzit. Așa mi s-a zis. Serios! Nu are voie să facă un conducător saună cu băieții.

Nu ai voie să te duci să faci asta. Nu la modul ăla, Doamne ferește. Trebuie să existe o distanță între conducerea clubului și echipă. Nu ai ce să cauți lângă ei acolo. Tu ești conducător”, a spus Giani Kiriță.

”Vorbim din punct de vedere al conducătorului. E clar că este depășit de situație din toate punctele de vedere. Și discursul pe care îl are, se vede că e ăla umil, se vede că sunt toți acolo și spun aceleași lucruri.

Nu au discurs bărbătesc. Bă, trebuie să lași orgoliile de o parte, să vezi soluțiile pe care le ai, să chemi oamenii potriviți, să faci 2-3-4 transferuri bune și aia e”, a mai spus Giani Kiriță.

Andrei Nicolescu: ”Dacă avem nevoie de 10 jucători, vom face asta”

După 15 etape jucate, fotbaliștii antrenați de Ovidiu Burcă se află pe penultimul loc al clasamentului, cu doar 10 puncte acumulate.

Recent, Andrei Nicolescu a dezvăluit că este gata să realizeze mai multe transferuri în această iarnă pentru ca echipa să rămână în Liga 1. Totuși, acesta a recunoscut că Dinamo e pregătită și de o posibilă retrogradare.

”Nivelul salarial va crește cu 30-40% față de vară. E rușinos, din punct de vedere sportiv, ce se întâmplă. Dar acum spre deosebire de vară avem și predictibilitate pe ce facem la Dinamo.

Atunci erau 6 milioane de euro incluși la masa credală. Dacă se va decide că ne trebuie 8 jucători, aducem si vor fi financiar peste ce și-a asumat acționariatul în vară. Dacă vor fi 4 jucători, va fi la fel. Dacă 10 jucători ar veni și ar pleca, echilibrul s-ar schimba.

Pentru condițiile create, nu există opțiunea retrogradării. Dacă ne spun (n.r. – Burcă și Glăvan) că avem nevoie de 10 jucători, vom face asta. 100% suntem pregătiți și de retrogradare, dar ar fi un dezastru clar.

Vrem să ieșim din pasa sportivă rușinoasă. Îmi este rușine să mai vorbesc, suntem în criză, orice mesaj aș vrea să transmit mai departe, sportiv suntem foarte jos”, a declarat Andrei Nicolescu.

CITESTE SI:

Conferință de presă I Gabriel Moura, pregătit de duelul cu Univ. Craiova

Video I Claudiu Vaișcovici, dezamăgit de conducere: ”Multă vorbă, fapte zero!”

Andrei Cristea are încredere în Ovidiu Burcă: ”Merită încredere”

Lasă un răspuns