Obiective setate de conducerea lui Dinamo pentru perioada următoare: ”Ne-am setat niște obiective”

Penultima în Liga 1 și fără victorie de 10 meciuri într-o partidă oficială, Dinamo are viață grea în lupta pentru evitarea retrogradării.

lensa.ro

Acționarii dinamoviști sunt în continuare alături de antrenorul Burcă, dar evaluarea vine în decembrie. Anunțul a fost făcut de administratorul special a lui Dinamo, Andrei Nicolescu.

”Trebuie să luăm niște măsuri pentru situația sportivă, trebuie să discutăm. Dar vom face totul în baza unor calcule profesioniste. Una e situația sportivă, alta e atacul la persoană. Se demonizează niște oameni doar pentru că situația sportivă nu convine. Am citit părerea cuiva, am rămas stupefiat.

Spunea că Iuliu Mureșan a fost un administrator special mai bun pentru că el lua decizii. Înseamnă că eu trăiesc în altă realitate. Sincer, dacă în momentul în care s-a intrat în insolvență era mai bine la Dinamo, înseamnă că sunt rupt de realitate și îmi cer scuze tuturor”, a spus Nicolescu în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9”, de la PlaySport.

Andrei Nicolescu, a vorbit deschis și despre discuția internă care a avut loc la Dinamo și ale cărei concluzii vor fi trase abia în luna decembrie.

”N-a fost nicio ședință după meciul de la Oradea. Ne-am stat niște obiective pe finalul de an. Vrem să avem concluzii la final de noiembrie sau început de decembrie și să luăm decizii grele sau mai puțin grele undeva în decembrie.

Nu se pune problema să avem discuții de la o săptămână la alta. Un mediu organizat nu poate să schimbe regulile la două sau trei săptămâni pentru că atunci înseamnă că e dezorganizat.

Sunt niște obiective legate de niște rapoarte pe care trebuie să le primim și de o asumare legată de punctele pe care putem să le luăm până la finalul anului. În funcție de acești doi parametri se vor lua niște decizii în decembrie”, a dezvăluit acționarul clubului Dinamo București.

Următoarele 5 meciuri pe care le mai are de jucat Dinamo

12 noiembrie

Universitatea Craiova – DINAMO

25 noiembrie

DINAMO – FCSB

2 decembrie

Sepsi – DINAMO

6 decembrie

DINAMO – Oțelul (grupele Cupei României)

9 decembrie

DINAMO – Universitatea Cluj

CITESTE SI:

Zăvăleanu, despre o revenire a lui Mircea Lucescu la Dinamo: ”Eu l-am vizitat la Kiev”

Andrei Nicolescu, deranjat de criticile ce i se aduc: ”Unii uită ce s-a întâmplat în ultimii 5 ani la Dinamo”

Demiterea lui Ovidiu Burcă, subiect închis: ”Nici vorbă, Ovidiu Burcă a însemnat ceva”

Lasă un răspuns