Ovidiu Burcă, nu ia în calcul înfrângerea în fața celor de la U. Craiova

Dinamo București, se deplaseze în bănie, pentru meciul cu Univ. Craiova, contând pentru prima etapă a returului sezonului regulat din Superliga României.

Partida programată, duminică, 12 noiembrie, de la ora 16:00, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, a fost prefațată de antrenorul ”câinilor”, Ovidiu Burcă, într-o conferită de presă.

Dinamoviștii au primit 2.300 de bilete pentru duelul de duminică de pe ”Ion Oblemenco”, cu Universitatea Craiova.

Ambele echipe trec printr-o criză de rezultate, va fi debutul lui Ivaylo Petev. De cealaltă parte, va fi o nouă șansă pentru Ovidiu Burcă de a se salva sau de a-și pierde tot creditul în fața fanilor ”câinilor”.

”Cu UTA am făcut o partidă bună, unele mici inexactități și o decizie confunza a făcut că echipa să nu aducă puncte. Cred că am trecut prin foarte multe împreună cu acest lot de jucători, am trecut prin toate etapele, este momentul să strângem puncte.

Nu simt nici un fel de presiune din punctul de vedere al criticilor, nu vreau să par arogant dar sunt unele critici de la oameni de care trebuie să țîn cont, altele din partrea unor oameni care nu au aintrenat sau au antrenat mai puțîn și nu ajung la mine.

Am spus-o după meciul de la Oradea că pentru mine nu a fost ușor, și nu sta în caracterul meu să renunț.

Dl Mircea Rednic avea niste polițe de plătit lui Dinamo, nu aș vrea să comentez că unul sau altul au ales să se manifeste într-un anumit mod.

La Craiova vom întâlni un rival clasic, vă fi un stadion arhiplin și trebuie să facem o partida foarte buna acolo, trebuie să jucam mai bine decât am făcut-o cu UTA .

Printre jucători este un sentiment de frustrare și multa suferință simt că i-au unit acest sentiment, din aceasta cauza cred că echipa vă fi în creștere, ne-a ajutat și mini cantonamentul de la Oradea , își doresc foarte mult să iasă din pasa asta și să obțină victoria.

Cu cei din conducere discut în mod regulat, nu am discutat în mod specific, este o perioadă pe care trebuie să o traversăm, probabil la începutul lui decembrie vom avea o discuție deschisă și vom vedea ce se v-a întâmpla.

Cred ca trebuie sa adunăm puncte si tot ceea ce spuneam despre proces si timp s-a cam epuizat”, a spus Ovidiu Burca la conferința de presă.

Ovidiu Burcă este originar din Slatina și fost jucător al lui FCU Craiova.

Următoarele 5 meciuri pe care le mai are de jucat Dinamo

12 noiembrie

Universitatea Craiova – DINAMO

25 noiembrie

DINAMO – FCSB

2 decembrie

Sepsi – DINAMO

6 decembrie

DINAMO – Oțelul (grupele Cupei României)

9 decembrie

DINAMO – Universitatea Cluj

CITESTE SI:

Video I Claudiu Vaișcovici, dezamăgit de conducere: ”Multă vorbă, fapte zero!”

Andrei Cristea are încredere în Ovidiu Burcă: ”Merită încredere”

Andrei Nicolescu se apără în urma declarației referitoare la discuția cu ”Il Luce”

Lasă un răspuns