Video I Claudiu Vaișcovici, dezamăgit de conducere: ”Multă vorbă, fapte zero!”

Dinamo București, trece prin niște momente critice pentru fanii clubului.

Fotbaliștii antrenați de Ovidiu Burcă, nu mai reușesc să bată pe nimeni pe plan intern de mai bine de trei luni, astfel că sunt penultimii în campionat, iar în Cupa României sunt la un pas de a fi eliminați.

Astfel, situația este una tensionată în aceste momente în ”haită”, aceasta fiind fără succes în ultimele 10 partide oficiale.

Fostul jucător din Ștefan cel Mare, Claudiu Vaișcovici recunoaște că el nu poate accepta situația în care a ajuns clubul său de suflet.

Claudiu Vaișcovici, consideră că principalii vinovați pentru forma de moment sunt actualii conducători, însă nici antrenorul Ovidiu Burcă nu a scăpat de critici. Deși consideră că nu are pe mână un lot foarte puternic, Vaișcovici îl taxează pe tehnician pentru discursurile pe care le afișează în spațiul public.

”La începutul campionatului, nici Burcă nu știa ce echipă să alcătuiască. Până și-a dat seama și a acumulat niște puncte, a trecut ceva. Îngrijorător e că am pierdut la scoruri mari câteva meciuri. În foarte multe nu am avut atitudine, s-au primit goluri foarte ușor. Mulți jucători nu au calitate.

Dacă nu se aduc jucători, cred că din lotul actual Burcă a scos cam tot ce se poate scoate. Ori vin jucători și vedem ce poate Burcă, ori o ținem tot așa. În viață, când n-ai rezultate, ești schimbat. Nu știu cine vine în condițiile astea la Dinamo, am auzit că Florentin Petre ar veni, am văzut că s-a autopropus Chirilă. Nu știu dacă fac față cu lotul pe care-l au.

Eu nu mai am încredere în conducere. Multă vorbă, fapte zero! Impresia e că prin conducere, pe acolo, nici ei nu se prea înghit, că-și dau coate. Nu mai am încredere în nimeni, nu mai cred nimic. Burcă te prostește în față. Are niște discursuri, vorbește frumos și iar înfrângere.

Avem la conducere niște ageamii, ei nu cunosc multe din fotbal. Că dau bani, că fac, că dreg. Pot să vină și cu 10 milioane mâine, dar dacă nu știu cum să-i bage… Dacă se întâmplă din nou rușinea din 2022, când am picat, nu știu dacă Dinamo va mai reveni. Nu știu, nu cred.

Dacă se întâmplă să retrogradăm, toți care sunt acolo și care conduc și iau hotărâri trebuie să plece! Toți să plece! Nu se înghesuie nimeni să vină. Toți promit și nimic!”, a spus Claudiu Vaișcovici în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9”, de la PlaySport.

Video I Claudiu Vaișcovici, atac crunt după ce Dinamo a intrat în criză

Următoarele 5 meciuri pe care le mai are de jucat Dinamo

12 noiembrie

Universitatea Craiova – DINAMO

25 noiembrie

DINAMO – FCSB

2 decembrie

Sepsi – DINAMO

6 decembrie

DINAMO – Oțelul (grupele Cupei României)

9 decembrie

DINAMO – Universitatea Cluj

CITESTE SI:

Andrei Cristea are încredere în Ovidiu Burcă: ”Merită încredere”

Andrei Nicolescu se apără în urma declarației referitoare la discuția cu ”Il Luce”

Obiective setate de conducerea lui Dinamo pentru perioada următoare: ”Ne-am setat niște obiective”

Lasă un răspuns