Schimbare radicală de mentalitate a conducerii lui Dinamo

Dinamo nu reușește să iasă din pasa proastă pe plan sportiv și după 16 etape, elevii antrenați de Ovidiu Burcă, ocupă penultima poziție în clasament, cu doar 10 puncte și are mari emoții în lupta pentru evitarea retrogradării.

evomag.ro

În urma acestor rezultate dezamăgitoare, suporterii și-au pierdut răbdarea și tot mai multe voci critice răsună, pentru că în organigrama clubului Dinamo București nu a fost cooptați foști mari jucători, care prin experiența lor pot contribuii la redresarea clubului.

După cel mai recent eșec, înregistrat pe Ion Oblemenco, în fața Universității Craiova, Eugen Voicu a luat decizia în privința lui Ovidiu Burcă și a făcut anunțul că tehnicianul va beneficia de încredere, dar cu obligația de a redresa situația cât mai curând posibil. În iarnă se va face, potrivit spuselor sale, o amplă evaluare – inclusiv cu ajutorul unor foști mari jucători – și se va lua decizia pe cale de consecință.

Mai mult, nici fanii nu vor fi ocoliți, asta după ce, aceștia au cerut măsuri radicale și și-au vărsat nervii pe Ovidiu Burcă.

”Ovidiu Burcă are niște merite în trecutul apropiat al acestui club. Noi am plecat la drum în acest proiect cu o viziune de stabilitate pe care vrem s-o dăm, nu vrem să schimbăm antrenorii foarte des.

E adevărat că în momentul de față se impune o evaluare pe care noi, la nivel de acționari am început s-o facem, dar din perspectiva încrederii pe care o avem, totul este în regulă.

Credem că antrenorul Ovidiu Burcă poate să iasă din impas și dacă lucrul acesta se întâmplă foarte repede, memoria scurtă va fi din nou utilă și lumea va începe să se bucure din nou. Din această perspectivă, nu avem deloc în vedere să renunțăm la Ovidiu Burcă, îi mai dăm șansa de a redresa echipa.

Discută destul de des nu doar cu mine, ci și cu alți acționari, lucrurile sunt într-un echilibru. Este o atmosferă constructivă în continuare”, a spus Eugen Voicu, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9”, de la  Playsport.

Eugen Voicu: ”Ne vom consulta și cu oameni care au experiență”

”În momentul în care intervine pauza de iarnă, cu siguranță vom analiza situația și vom lua o decizie. În momentul în care vom fi puși în fața unei asemenea decizii, vom evalua și această perspectivă (n.r. ca Burcă să rămână în cadrul clubului).

Până atunci, vom extinde contactele pe care am început să le avem cu foști jucători, chiar și cu suporterii. Respectul pentru suporteri este în continuare la cele mai înalte cote. Vom sta la masă cu toată lumea și vom analiza împreună. Evident că decizia trebuie să ne-o asumăm, dar o vom lua în cunoștință de cauză și nu va fi doar din punct de vedere al unui management care nu are legătură cu fotbalul”, a mai spus acționarul majoritar a lui Dinamo.

CITESTE SI:

Eugen Voicu, despre venirea lui Mircea Lucescu la Dinamo: ”Ne dorim imens”

Acționarii lui Dinamo au anunțat bugetul prevăzut clubului pentru acest sezon

Eugen Voicu, decizia luată în privința lui Ovidiu Burcă: ”Se impune o evaluare”

Un gând despre &8222;Schimbare radicală de mentalitate a conducerii lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns