A venit „nota de plată” după Dinamo București – FCSB

Dinamo București și FCSB,și-au aflat pedepsele după incidentele de la derby-ul din urmă cu o săptămână.

În fața a peste 20.000 de suporteri ai ambelor formații, partida a fost presărată cu numeroase momente în care din tribune s-au aruncat petarde de către fanii ambelor echipe.

Așa cum era de așteptat, fanii celor două grupări au creat o atmosferă demnă de un duel de foc. La scurt timp după fluierul de start, suporterii și-au prezentat coregrafiile pregătite, iar mai apoi au făcut un show pirotehnic, iar fumul a pătruns pe teren imediat.

Mai mult, din zona tribunei a doua a fost aruncată o petardă în timpul unei acțiuni inițiate de David Miculescu. Faza a continuat fără alte antecedente.

La mai bine de o săptămână de la meci, 26 noiembrie, forurile competente au decis să le amandeze pe cele două formații cu suma de 15.000 de lei fiecare.

„SC Dinamo 1948 SA vs. FC FCSB – Incidente – În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul SC Dinamo 1948 cu penalitate sportivă de 15.000 lei. În temeiul art. 82.2 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 15.000 lei”, a transmis LPF.

FCSB a câștigat cu 1-0 această partidă, după un gol marcat din lovitură liberă de Florinel Coman.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu, revoltat de arbitrajul cu Sepsi: ”S-a greșit grav împotriva lui Dinamo”

Video I Andrei Nicolescu continuă războiul cu CCA: ”Generează foarte multă frustrare”

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo București – Oțelul Galați din Cupa României

2 gânduri despre &8222;A venit „nota de plată” după Dinamo București – FCSB&8221;

Lasă un răspuns