Răzvan Zăvăleanu, revoltat de arbitrajul cu Sepsi: ”S-a greșit grav împotriva lui Dinamo”

Dinamo a cedat în de deplasarea de la Sfântul Gheorghe, scor 1-2.

somproduct.ro

Confruntarea din etapa a 18-a, de la Sfântu Gheorghe a fost meciul de debut al lui Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul care i-a luat locul lui Ovidiu Burcă (43 de ani).

Pentru Dinamo a marcat Lamine Ghezali, în timp ce pentru Sepsi OSK, ambele goluri au fost marcate de Ștefănescu.

Dinamo a avut două penalty-uri refuzate în meciul cu Sepsi. La scurt timp după fluierul final, administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a lansat un atac asupra arbitrilor din campionat, despre care a spus că „vor să retrogradeze Dinamo”.

La rândul său, și Răzvan Zăvăleanu a contestat arbitrajul de luni seară, însă este convins că greșelile nu au fost intenționate.

”Nu aș vrea să comentez afirmațiile lui Andrei, însă pot să vă spun opinia mea. Opinia mea este că au greșit grav aseară în defavoarea lui Dinamo. Nu știu dacă ne putem duce cu gândul la o conspirație împotriva echipei.

Dar cred că s-a greșit grav împotriva lui Dinamo și greșelile au influențat rezultatul. Suntem văzuți sportiv așa cum ne-am manifestat. Din punct de vedere al forței clublui nu cred că este vorba despre așa ceva”, a spus administratorul juridic a lui Dinamo.

În urma acestui meci, Dinamo rămâne pe penultimul loc, cu zece puncte obținute după 18 meciuri jucate. De cealaltă parte, Sepsi urcă pe locul 10 în Superliga, cu 23 de puncte.

“Dinamo rămâne Dinamo în orice circumstanțe, dar sportiv ne-am manifestat ca o echipă mică și nu mai avem respectul adversarilor în primul rând. Despre arbitri nu știu dacă e cazul să vorbim, dar noi trebuie să ne impunem sportiv și vom redobâni respectul cuvenit.

Îmi e foarte greu să cred că sunt greșeli intenționate. Și în sezonul în care am retrogradar au fost greșeli grave, vă reamintesc un meci la FC Argeș când Matei a dat un gol și i s-a scos mingea din poartă ca lui Dorinel Munteanu în meciul cu Bulgaria.

Iar de acolo a pornit alunecarea către retrogradare. Dar eu niciodată nu am făcut procese de intenție nimănui, îmi e greu să mai cred că suntem în epoca care se fac aranjamente care să ducă către retrogradarea anumitor echipe.

Unul pentru că este foarte greu, doi pentru că este foarte periculos. Aseară au fost greșeli grave. Am o certitudine asupra unui penalty și eu personal, în ciuda a ceea ce spune unul și altul, cealaltă fază, tot ca penalty ar trebui interpretată”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo se pregătește de partida de pe teren propriu contra celor de la Oțelul Galați, în Cupa României.

Biletele pentru meciul cu Oțelul Galați

Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilet

PREȚURI BILETE:

Tribuna VIP: 120 lei;

Tribuna 1: 90 lei (central) și 60 lei ron (lateral);

Peluza Sud: 35 lei;

Peluza PCH: 35 lei.

Programul caselor de bilete:

Programul caselor de bilete:

Joi (07/12)

Interval orar: 12:00 – 21:30.

Programul lui Dinamo în ultimele meciuri din 2023

Cupa României (etapa 3)

7 decembrie

DINAMO – Oțelul

Etapa a 19-a

Luni, 11 decembrie

Ora 20:30

DINAMO – Universitatea Cluj

Etapa a 20-a

Luni, 18 decembrie

Ora 20:00

FC Botoșani – DINAMO

Etapa a 21-a

Vineri, 22 decembrie

Ora 20:30

DINAMO – FC Voluntari

Etapa a 22-a

Sâmbătă, 20 ianuarie

Petrolul Ploiești – DINAMO

CITESTE SI:

Video I Andrei Nicolescu continuă războiul cu CCA: ”Generează foarte multă frustrare”

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo București – Oțelul Galați din Cupa României

Florin Prunea îl atacat dur pe arbitrul din camera VAR de la Sepsi OSK – Dinamo

Un gând despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, revoltat de arbitrajul cu Sepsi: ”S-a greșit grav împotriva lui Dinamo”&8221;

Lasă un răspuns