DDB, mesaj de important de informare

Programului Doar Dinamo București a transmis, astăzi un email în care se specifică încă o dată de ce banii au fost dați sub formă de împrumut clubului.


Totodată, este explicat și ce urmează să se întâmple și de ce este important ca participarea fanilor să fie în continuare la un nivel ridicat:

”Datoriile clubului față de creditori sunt de 7 milioane €. Din acest total, datoria față de DDB este de 2.5 milioane €, adică aproximativ 35% din creanță.

Daca DDB, în loc să ÎMPRUMUTE clubul, i-ar fi donat banii strânși, astăzi, în procesul de insolvență, suporterii nu ar fi avut niciun cuvânt de spus. În plus, FC Dinamo 1948 SA, fiind o societate comercială, nu poate primi donații.

Cu fiecare leu care ajunge în club prin DDB, din cotizații, bilete, tricouri și materiale DDB cumpărate de pe: PROGRAMDDB.RO, procentul acesta de 35% crește, iar DDB își consolidează poziția în adunarea creditorilor.

Dacă am fi dat banii direct, i-am fi oferit un avantaj lui Cortacero sau lui Șerdean. Cu cat procentul DDB crește, cu atât va fi mai ușor să scăpăm de „spanioli” La sfârșitul insolvenței, DDB poate cere transformarea datoriilor în acțiuni. Iată de ce te invităm să îți reînnoiești cardul DDB și să ajuți prin cumpărarea de bilete virtuale de aici: BILETE VIRTUALE!

Îți mulțumim pentru susținere și încredere!

Echipa DDB”, a fost mesajul transmis de DDB.

CITESTE SI:

Dinamo anunță schimbarea echipamentelor de joc și o surpriză de proporții pentru suporteri

Avancronică I CS Mioveni – Dinamo București

Marius Tomozei, rupe tăcerea după accidentarea groaznică suferită: ”A fost foarte greu, sincer”



2 gânduri despre &8222;DDB, mesaj de important de informare&8221;

Lasă un răspuns