Decizia luată în cazul Irobiso

Întrunită miercuri, 18 mai 2022, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a luat decizia în cazul Christian Irobiso.

Atacantului dinamovist în vârstă de 32 de ani, a fost reclamat de CCA la Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF, pentru declarațiile de la finalul partidei Dinamo – FCU Craiova, scor 1-2.

”Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Ce a făcut arbitrul astăzi a fost o rușine, o mare, mare rușine, dar nu vreau să vorbesc despre asta acum, ci despre mine și echipa mea”, a spus Irobiso după înfrângerea suferită de Dinamo cu FCU Craiova pe 8 aprilie.

”Admite cererea formulată de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Christian Irobiso. În temeiul art. 52.1.a cu aplicarea art.v12, 14 Bis din RD, sancționareapârâtului Christian Irobiso cu Avertisment”, este decizia comisiei de disciplină.

Irobiso a venit în martie la Dinamo, după despărțirea de Gaz Metan. A bifat 6 meciuri oficiale în alb-roșu, reușind 3 goluri. E de așteptat ca nigerianul să fie titularul din atac în „dubla” cu U Cluj.

250.000 de euro este cota de piață a lui Irobiso, conform portalului de specialitate Transfermarkt

CITESTE SI:

Nicolae Badea, prima reacție după dineul organizat cu jucătorii de la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu deranjat de ”dineul” oferit de Nicolae Badea

Cornel Dinu a prefațat barajul “U” Cluj – Dinamo: „Sunt două aspecte de luat în calcul”

3 gânduri despre &8222;Decizia luată în cazul Irobiso&8221;

Lasă un răspuns