Decizie radicală luată de Răzvan Zăvăleanu! Ce se va întâmpla cu Dinamo 2

Ambele grupe, Dinamo 1 și Dinamo 2 au încheiat lamentabil sezoanele recent încheiate din Liga I respectiv Liga a treia. Astfel, acum anumite măsuri se impun în cadrul clubului.

Mulți se întrebau care va fi viitorul echipei antrenate în ultimul sezon de Sorin Colceag. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei, a anunțat prima măsură pe care clubul se vede nevoită să o ia în vederea restructurării bugetului pentru sezonul viitor.

„Am fi renunțat deja la echipa a 2-a, dar riscam niște sancțiuni. Aceasta nu va mai funcționa. Referitor la CCJ, avem o discuție cu CS Dinamo și încercăm să stabilim un protocol de colaborare. O eventuală intrare a CS în acționariat. Protocolul cu CS Dinamo ar presupune finanțarea Centrului de Copii și Juniori.

Înțelegerea cu CS Dinamo ar fi foarte importantă, prin prisma faptului că, atunci când va fi gata stadionul, proprietarul să fie și acționar și în felul acesta să nu fim chiriași pe stadion.

Pentru intrarea în acționariat există câteva posibilități: mărire de capital social, cedarea acțiunilor, acționarii care nu contribuie financiar la menținerea activității, să fie înlocuiți în mod ostil.

De aceea am trimis adresă catre acționari, să vedem în ce măsură vor înțelege să suporte obligațiile legale”, a spus Răzvan Zăvăleanu într-un comunicat DDB.

Echipa secundă a clubului din Ștefan cel Mare a fost desființată prima dată în 2017, de către Ionuț Negoiță, care a luat această decizie pentru a evita costurile implicite, estimate atunci la câteva sute de mii de euro.

În vara anului 2020, odată cu venirea investitorilor spanioli, Dinamo 2 a fost reinființată, însă a rezistat doar doi ani, pentru că problemele cu banii ale clubului sunt acum mai mari ca oricând.

De altfel, Zăvăleanu a anunțat și bugetul de care are nevoie Dinamo pentru a promova în prima ligă: 200.000 de euro pe lună.

Din lotul echipei secunde au făcut parte în stagiunea recentă de Ligă a 3-a, terminată pe locul 8 de „câini”, mai mulți jucători cu potențial, care ar putea să joace un rol important în Liga 2.

Printre ei se numără Ioan Borcea, Cătălin Măgureanu, Claudiu Stan, Andrei Țapurin, Costin Amzar sau David Țone, acesta din urmă unul dintre tinerii dinamoviști cel mai bine cotați.

De altfel, Țone a fost în probe la Fiorentina în vara trecută, însă prețul cerut de Dinamo, 250.000 de euro, a făcut ca trecerea sa în peninsulă să se anuleze.

CITESTE SI:

FCSB a primit răspunsul lui Ionuţ Nedelcearu!

Stadionul pe care Dinamo vrea să joace meciurile de pe teren propriu în sezonul viitor

Continua plecările de la Dinamo! Încă un fotbalist părăsește clubul: ”Sper să mă transfer într-un campionatul extern”

3 gânduri despre &8222;Decizie radicală luată de Răzvan Zăvăleanu! Ce se va întâmpla cu Dinamo 2&8221;

Lasă un răspuns