Decizie de ultimă oră în privința lui Răzvan Grădinaru și Ricardo Grigore: ”Nu vă ascund că am fost sunat”

Dinamo nu are liniște! După ce administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu a anunțat că mai mulți jucători vor pleca de la echipă și Dusan Uhrin va fi înlocuit cu intermediarul, Gică Mihali, apar tot felul de declarații.

Omul care s-a ocupat de alcătuirea programului echipei după plecarea lui Dusan Uhrin de la Dinamo și l-a contrat puternic pe Răzvan Grădinaru, după ce fotbalistul și-a anunțat plecarea și l-a făcut vinovat pe tehnicianul ceh, pentru retrogradarea lui Dinamo, a revenit la declarații mai pașnice.

Gheorghe Mihali a vorbi despre situația lui Răzvan Grădinaru, dar și a lui Ricardo Grigore. Acesta spunând că, din punctul său de vedere, Dinamo suferă o mare pierdere dacă ”Rici” decide să plece la Dinamo.

Antrenorul de la U19 al clubului nostru spune că este convins că Răzvan Zăvăleanu va avea cât de curând o discuție cu Ricardo Grigore, iar el speră că administratorul judiciar îl va convinge pe fostul internațional U21 să joace în Liga 2 pentru Dinamo și să pună umărul la revenirea echipei noastre în Liga 1.

”Am văzut și eu interviul dat de Rici Grigore și vă spun foarte sincer că eu nu am știut niciodată de problemele pe care le-a întâmpinat la Dinamo, iar acum le-a relatat în presă. Vă repet: nu am știut că a avut aceste probleme. Dar îi transmit lui Rici că eu, Gică Mihali, am mare încredere în calitățile sale de fotbalist și susțin în continuare că dacă el va pleca de la Dinamo o să fie o mare pierdere pentru noi.

Este un fundaș central puternic de picior stâng, cu foarte multe calități, iar eu unul nu îmi explic cum acest băiat a fost tras pe linie moartă la Dinamo! Deși nu am fost acolo să îi știu exact situația, totuși consider că este mare păcat ceea ce i s-a întâmplat acestui jucător. În mod sigur, dacă va decide să rămână la Dinamo noi am putea să facem o echipă bună în jurul lui. Însă, pe de o parte, îi înțeleg supărarea, iar dacă decide să plece, atunci asta este viața.

Sper că Răzvan Zăvăleanu va lămuri cât mai repede situația cu Rici. Nu vă ascund că am fost sunat și de Grădinaru după ce a văzut ce am vorbit despre el. M-a sunat Grădinaru să îmi explice niște lucruri, iar eu i-am spus încă o dacă că ceea ce am zis despre el este ceea ce am gândit eu. Pe mine mă doare foarte tare că Dinamo a retrogradat, iar ca mine cred că suferă toți suporterii. Răzvan mi-a spus că am fost cam dur cu el în cele spuse, dar m-a asigurat că dacă i se va propune din partea conducerii un proiect serios, el este dispus să rămână la Dinamo și în Liga 2″, a declarat Mihali.

Gică Mihali: ”Cu astfel de caractere nu vreau să lucrez!”

”Am făcut un program, iar reunirea lui Dinamo este pe 20 și ne vom pregăti la Săftica. Alte informații de lot, conducere, etc nu prea le știu nici eu, că încă nu este nimic clarificat în totalitate. Însă, vreau să vă semnalez ceva.

Eu cu astfel de caractere nu vreau să lucrez în viața mea. Mă refer la acest băiat Grădinaru. Am văzut că a dat un interviu, iar el părea surprins de faptul că s-a spus că el nu ar putea să joace în Liga 2 la Dinamo. Însă, el nici nu se gândește la așa ceva. Du-te, bă, băiatule, cât mai repede de la Dinamo unde vezi tu cu ochii?

Păi tu te simți jignit dacă rămâi să dai o mână de ajutor la Dinamo în Liga 2? Păi cine ești, mă, tu și pe unde ai jucat tu să te crezi mare fotbalist? Pe unde ai jucat s-au dus echipele una după alta în Liga 2. Ți-a cântat și imnul de zeci de ori pe la națională și nu știm noi? Am jucat și eu la Dinamo alături de Prunea, Lupescu, dar noi nu am dat niciodată peste jucători cu caracter din ăsta.

Pe timpul meu erau jucători crescuți în spiritul lui Dinamo, Giani Kiriță, Petre etc, nu mai dăm nume. Păi voi vă comparați vreodată cu acești jucători? Du-te, tată, cât mai repede de la Dinamo și lasă-ne în plata Domnului. Ne vom descurca noi cum vom putea. Însă, Dinamo are nevoie în primul rând de caractere. De aia a ajuns Dinamo acum unde a ajuns.

Pentru tine, domnule Grădinaru, trebuia să fie o onoare că ți s-a oferit șansa să joci la un club de talia lui Dinamo, dar ce ai jucat? Ai jucat ceva? Du-te și lasă-ne! Ați retrogradat Dinamo și ar trebuie să băgați capul în pământ de rușine, nu să tot dați interviuri”, a spus Mihali pentru ProSport.

Dusan Uhrin, pus la zid de Gică Mihali: ”A plecat din țară la nici 24 de ore după retrogradare”

”Eu o să încerc să ajut cu tot ce pot aici la Dinamo, dar nu mi se pare normal modul în care Dusan Uhrin a procedat. Ne-a lăsat baltă, și retrogradați, în Liga 2, și a plecat din România la nici 24 de ore după cea mai mare rușine din istoria lui Dinamo. Stai, bă, frate și tu câteva zile în România și vezi ce se întâmplă cu Dinamo, de ce fugi așa acasă?

Ne consultăm unii cu alții, vedem ce naiba mai putem să facem pe viitor, nu să dăm bir cu fugiții. Cineva trebuie să își asume și această retrogradare, dar unii pleacă pe ușa din dos, iar alții rămân acum cu toate problemele astea. La suporterii ăștia ai noștri nu ne gândim? Consider că, dacă vrem să facem ceva pe viitor, trebuie să aducem oameni de caracter și oameni care suferă cu adevărat pentru culorile astea ale lui Dinamo”, a declarat Gică Mihali.

CITESTE SI:

Gheorghe Mihali, tranșant: ”E singurul care se zbate”. Ce stadion propune pentru noul sezon

Un nou eșec pentru ”tricolorii” lui Edi Iordănescu. Prima reacție a selecționerului

Dusan Uhrin şi-a găsit echipă! Vezi prima reacție, după ce a retrogradat-o pe Dinamo

3 gânduri despre &8222;Decizie de ultimă oră în privința lui Răzvan Grădinaru și Ricardo Grigore: ”Nu vă ascund că am fost sunat”&8221;

Lasă un răspuns