Mesaj războinic al lui Dorinel Munteanu înainte de meciul cu FCSB: ”Sunt dinamovist de mic!” Atac direct la adresa lui Becali

Concordia Chiajna va întâlni echipa pregătită de Nicolae Dică în etapa a 11-a. Ilfovenii vor juca în deplasare cu FCSB, însă, Dorinel Munteanu nu se teme de partida cu roș-albaștri.

vivre.ro

Dorinel Munteanu, antrenorul Concordiei Chiajna, a vorbit într-o conferință de presă, despre meciul contra FCSB-ului, dar și despre tehnicianul Nicolae Dică. ”Munti” spune că Dică s-ar putea descurca mai bine dacă ar fi lăsat în pace de Becali.

„Titlul alături de Dică l-am luat în cariera de jucător. Dică este la început de carieră, a avut şansa să antreneze Steaua, o face bine, dar nu este lăsat să o facă şi mai bine. Mâine este un meci între un antrenor cu experienţă şi un antrenor mai tânăr. Pe mine nu mă impresionează cota jucătorilor de la FCSB, eu ştiu ce antrenez la Concordia.

Nu este un meci special pentru mine. Absolut deloc. A fost decizia mea să merg la Steaua, a fost decizia conducerii atunci de a mă schimba, iar de atunci am mai câştigat meciuri cu Steaua. Am fost dinamovist, am jucat la Dinamo la începutul carierei, din copilărie am fost dinamovist”, a declarat Dorinel Munteanu.

  • Dorinel Munteanu, fost jucător şi antrenor al lui Dinamo, echipei pe care a servit-o în 1991 – 1993 din teren şi-n 2012 de pe banca tehnică.

Lasă un răspuns